2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی پیداکردم حالم بده💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1340 بازدید | 100 پست
چی بگم ب خانوادم😔

از چیزایی که پیدا کردی بردار ببر نشون بده و همه حرفایی که زدین رو هم بگو، بابات هم اگه هواتو داره بد نیست بهش بگی. تو تاپیکای دیگه دیدم ۱۶ سالته آره؟ سن خیلی کم ازدواج کرد اصلا از خانواده خودت چیزی رو پنهان نکن و بینتون جدایی نیفته چون ممکنه کم کم ایزوله شی و کسی رو برای تکیه کردن نداشته باشی.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میشه بیشتر توضیح بدی عزیزم ببخشیدا

۲۰ دقیقه طول نمکشه واگه نمیاد خجالت مکشه فقط ادارشو تو ظرف بشکا نوشابه چیزی ببرید مگیرند فقط شب قبلش قرص استامنیفن کدویین و سرماخوردگی نخوره مثبت درمیاد 

۲۰ دقیقه طول نمکشه واگه نمیاد خجالت مکشه فقط ادارشو تو ظرف بشکا نوشابه چیزی ببرید مگیرند فقط شب قبلش ...

خیلی ازش دیدم هر دفعه گریه میکنه میگه ن من زندگیمو تورو دوست دارم احمقم ک برم اینکارا رو بکنم و یه مشت چرت و پرت هردفعه ام قسم خرد ک دیگ نکنه اما بازم...

کمک ام کن چکار کنم بش گفتم بفرستش کمپ چند روز دگه تعطیلات محرم داریم و جمعه پنج شنبه بود خب ۲۰روز کمپ فرستادمیش با مسول کار ادارمون صحبت کردم مرخصی ۱۰روز بش داد واز یک طرف منم بجاش ۱۰روز کار کردم بعداز ظهر میومدم کارش انجام دادم خب نگذاشتم کسی بفهمه خدا شکر درامد الان خوب شد