2777
2789
عنوان

بیاین بگم چی پیداکردم حالم بده💔

1340 بازدید | 100 پست

سلام

توی مغازه شوهرم سیگار و تریاکه نمیدونم چیه پیدا کردم حالم بده هیچی بهش نگفتم قبلا هم بهش گفتم بحث کردیم ولی هیچی الان نمیدونم چیکارکنم خاهش میکنم راه نمایی کنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ن بچه نداریم نمیدونم ب خانوادم بگم یا ن واقعا نمیدونم چیکارکنم حالم بده خیلی مشکوکم همیشه بهش

عزیزم ب خانواده خودش بگو اول ‌.بذارینش کمپ ..اگر ترک کرد چ خوب ..اگرم نکرد شما ی تصمیم جدی برای زندگیت بگیر ‌‌..ولی ببر کمپ که در اخر پشیمون نشی بگی اگر میبردمش کمپ شاید ..‌

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

عزیزم ب خانواده خودش بگو اول ‌.بذارینش کمپ ..اگر ترک کرد چ خوب ..اگرم نکرد شما ی تصمیم جدی برای زندگ ...

ن فکنم اونجوری نیس ک بره کمپ نمیدونم بخدا به خانوادش هم گفتم میدونن ولی کاری نمیکنن 

ن بچه نداریم نمیدونم ب خانوادم بگم یا ن واقعا نمیدونم چیکارکنم حالم بده خیلی مشکوکم همیشه بهش

اعتیاد فقط یه بیماریه ...

کمکشون کن  پاک بشن ازش.

دوسداشتی ویولن زن روی پل و حتما بخون(:

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ن فکنم اونجوری نیس ک بره کمپ نمیدونم بخدا به خانوادش هم گفتم میدونن ولی کاری نمیکنن

خوب باهاش حرف بزن ..نزار بیشتر شه ..چند روز نزار بیرون بره تو اتاق تنهاش نزار ..بگو برای زندگیمون ی تلاشی کن 

چی میشد اگه به خدا میگفتم یا اونو بم بده یا جونمو بگیر 

اعتیاد فقط یه بیماریه ...کمکشون کن پاک بشن ازش.دوسداشتی ویولن زن روی پل و حتما بخون(:

نمیدونم ب خانوادم بگم یا ن چیکارکنم هزاران بار باهاش صحبت کردم اما فایده نداشت

خوب باهاش حرف بزن ..نزار بیشتر شه ..چند روز نزار بیرون بره تو اتاق تنهاش نزار ..بگو برای زندگیمون ی ...

باهاش حرف ام بزنم همش میگه مال من نیس میدونم مال اونه ولی گردن نمیگیره ب هیچ وج