2777
2789

سلام دوستان ی کمک برسونید . دخترم ۳ سالشه  ی هفته هست از پوشک گرفتم . روالش بد نیست الان خودش رو دو ساعت کنترل می کنه اما اصلا تا نگم بیا رو دستشویی سراغش نمیره... پی پی هم که تازه دو روزه وقتی میاد میگه مامان اومد تو شلوارم...چه کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میترسه بهت بگه؟

نه اصلا فقط نمیگه ... یادگرفته کنترل کنه اما اصلا نمیگه جیش دارم

. خودم هر دوساعت می پرسم میگه ندارم..یا خودم می برمش..بازیگوشه مخصوصا جلو تلویزیون که کلا یادش میره

فقط صبر بدون دعوا تازه داره یاد میگیره هر وقت گفت جیش دارم یا پی پی دارم به چیز کوچولو مثل شکلات بهش بده بوسش کن براش دست بزن بگو افرین که گفتی حتی اگه تو شلوارشم جیش کرد اما اومد گفت بازم تشویقش کن ولی بهش بگو اگه جیشتو تو توالت بکنی دو تا شکلات میدم

نه اصلا فقط نمیگه ... یادگرفته کنترل کنه اما اصلا نمیگه جیش دارم. خودم هر دوساعت می پرسم میگه ندارم. ...

اخ اخ اره تلوزیون کارو خراب میکنه .من که تلوزیونو  از برق میگشیدم  میگفتم برق رفت 

نه اصلا فقط نمیگه ... یادگرفته کنترل کنه اما اصلا نمیگه جیش دارم. خودم هر دوساعت می پرسم میگه ندارم. ...

عزیزم بچه های منم همینطوربودن بعد یک بارباهمسایه هابودیم همه شون گفتن بچه شون همین مدلی هست تحقیق کردم طبیعی هست چون وقتی بچه ها ببخشید جیش رونگه میدارن باعث میشه مثانه شون بزرگ بشه ورشد کنه بچه های من که تاچندتاقطره تو لباسشون نمی اومد دستشویی نمی رفتن