2777
2789
عنوان

نی نی یار لطفا به این مریض رسیدگی کنید 🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 101 پست
میگم حالا یکچیزی اسم بچه هات؟من فکر میکردم ۱۸ ۱۹ سالته😭یعنی چییییی لعنتی اصلا یهت نمیخوره به انرژیت ...

عع منم فک کنم همینو گفتی،🤣🤦🤦

https://daigo.ir/secret/21147633639/dashboard  خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

من اصلا تاپیک خانوادگی نمیزنماما این هر کی هستخیلی نزدیکه بهمو توی تاپیک های گروهیمون اطلاعاتمو گرفت ...

عزیزم اینجا به کسی اعتماد نکن نمیخوام قضاوت کنم ولی به همه دوستات اعتماد داری؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میگم حالا یکچیزی اسم بچه هات؟من فکر میکردم ۱۸ ۱۹ سالته😭یعنی چییییی لعنتی اصلا یهت نمیخوره به انرژیت ...

خخخ دو تا بچه دارم عزیزم بزرگن

🧜‍♂️ شنیدید میگن طرف با پنبه سر میبره ؟ منو میگن✌🧜‍♂️

عع منم فک کنم همینو گفتی،🤣🤦🤦

اره دقیقا به شماهم همینو گفتم😭🤣

شماها چرا نمیخوره بهتون

یعنی چیییییبی

بعد طرف تو سایت بهم میگه فکر میکردم نزدیک سی سالته:/ولی من فقط ۱۸ ۱۹ سالمه😭🤣🤣🤣چه رمزی میزنید؟؟؟

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
نمیگم از صبح باز شروع کرده به درخواست دادن

من بهش درخواس بدم؟؟

https://daigo.ir/secret/21147633639/dashboard  خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

وای خدا آدم اشتباه میگیره قبول می‌کنه چرا هیچ کاری نمی‌کنین یه بار من میخواستم درخواستشو قبول کردم ف ...

واقعا؟؟؟؟

اسکرین نداری بزاری؟

تف به ذاته کثیفش 😐😐 بچها لطفا ازین ببعد اسم همو نیارید درسته باهم صمیمی هستین ولی اینجا پر از مریض هستش تو کمین میشینن و خاموش میخونن چتا رو اطلاعات کاربرارو  جمع میکنن ازش سو استفاده میکنن

خخخ دو تا بچه دارم عزیزم بزرگن

بسم الله 😍😭🤣 پشمام ریخت

خدا حفظشون کنه😍

چندسالتونه؟

البته اگه مشکلی نیست بگین

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
وای خدا آدم اشتباه میگیره قبول می‌کنه چرا هیچ کاری نمی‌کنین یه بار من میخواستم درخواستشو قبول کردم ف ...

من چندین بار تاپیک زدم

چند روزم توی پربازدید ها بود

اما فایده نداره

عزیزم اینجا به کسی اعتماد نکن نمیخوام قضاوت کنم ولی به همه دوستات اعتماد داری؟

دوستای من همش ۴ یا ۵ تا هستن به اونا مثل خودم اعتماد دارم

اما خوب خیلیا میان توی تاپیک های گروهیمون

اره دقیقا به شماهم همینو گفتم😭🤣شماها چرا نمیخوره بهتونیعنی چیییییبیبعد طرف تو سایت بهم میگه فکر می ...

خخخ یره رمزش مشهدی بودنه دیگ توام ک مشهدی دیگ چغوک

بسم الله 😍😭🤣 پشمام ریختخدا حفظشون کنه😍چندسالتونه؟البته اگه مشکلی نیست بگین

طرف زده سنمو

دیروز ۳۰ ساله شدم

خخخ یره رمزش مشهدی بودنه دیگ توام ک مشهدی دیگ چغوک

فکر کنم این مورد به من نرسیده 😭😔🤣

بیشتر ببینید
تف به ذاته کثیفش 😐😐 بچها لطفا ازین ببعد اسم همو نیارید درسته باهم صمیمی هستین ولی اینجا پر از مریض ...

یک الان توی تاپیک گفت بهش درخواست داده طرف