2777
2789
عنوان

بخونید(پدر مادر ها مخصوصا )

122 بازدید | 2 پست

من یه دانش اموز سادم  . مطمئنم خیلی از پدر مادر ها اینو میخونن. خواهش میکنم تا میتونید به بچه هاتون محبت کنید نزارید ناراحت باشن ، تو خودشون باشن و غمگین باشن. از وقتی چشم باز کردم پدر و مادرم همیشه در حال دعوا و .... بودن و من هم تبدیل شدم به یه آدمی که همیشه تو جمع تنهاست و غم تو تمام لحظات زندگیش دیده میشه . 

نزارید بچه هاتون کمبود محبت بکشن ، کمبود محبت عامل هزار تا بدبختی مثل خودارض.... و .... هست و باعث نابود شدن اون ها از لحاظ روانی و روحی میشه.

معدل همه سالام بیست شده ولی چه فایده؟! هیچ کسی رو ندارم محبت کنه بهم ، خانواده باهم همیشه بَدَن و چشم دیدن همو ندارن ،....

حرف آخرم اینه نزارید بچه هاتون دچار کمبود عاطفی بشن اینو از من به عنوان یه پسر بچه دانش اموز بشنوید پدر مادر های عزیز🌷

بتمنا به محبت نیاز ندارن

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید