2777
2789
عنوان

باردارم شوهرم میگه بیا بریم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 30 پست
فقط بهم گفت استراحت سوارشدن ماشین هم حتما شاملش میشه ولی بخاطر شوهرم دودلم

خب مستقیم ازش بپرس بگو میتونم با ماشین برم اونم به احتمال زیاد میگه نه و شوهرت خودش دیگه حرفش پس‌میگیره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب مستقیم ازش بپرس بگو میتونم با ماشین برم اونم به احتمال زیاد میگه نه و شوهرت خودش دیگه حرفش پس‌میگ ...

پرسیدن نداره اولا ک ماشین خودش الان خوب نیست سوار بشه بعدم که اونجا میگه جا ندارن

من ک ۵ماهمه نرفتم ..شوهرم‌خودش تنها رفت  ولی کلی ور ور کرد میگف پس زنای قدیم چجوری زندگی میکردن ....منم گفتم بمن ربطی نداره من نمیام..ریدم بخانوادش خیلی جیگرسوختن

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
من ک ۵ماهمه نرفتم ..شوهرم‌خودش تنها رفت ولی کلی ور ور کرد میگف پس زنای قدیم چجوری زندگی میکردن .... ...

یه مدت نرفتیم باباش زنگ زده به شوهرم تو میخوای منم مردم بی کس بمیرم نیای قبرمم ببینی

یه مدت نرفتیم باباش زنگ زده به شوهرم تو میخوای منم مردم بی کس بمیرم نیای قبرمم ببینی

چی بگم.اینجور ک بوش میاد بی درکن...من خانوادی شوهرم بارداریمو نمیدونن کلا از همه قایم کردم ...بیشترم بخاطر اون نمیرم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
پرسیدن نداره اولا ک ماشین خودش الان خوب نیست سوار بشه بعدم که اونجا میگه جا ندارن

اره جا ندارن پارسال همشون اومده بودن مجبور شدیم زنونه مردونه تو پذیرایی خوابیدیم تا صبح پتو رو سرم بود برگشتنی تمام بدنم عرق سوز شده بود😞

اره جا ندارن پارسال همشون اومده بودن مجبور شدیم زنونه مردونه تو پذیرایی خوابیدیم تا صبح پتو رو سرم ب ...

ان شاالله شما سالم و سلامت بچت رو به دنیا بیاری عزیزم اما خواهر من مراعات نکرد بچه نموند درحالیکه بچه سالم بود نمیگم ته دلتو خالی کنم اما بشین باشوهرت منطقی حرف بزن

شوهرت چرا اونقدر بی درک ،مگه شرایط شمارو نمیدونه؟حالا یبارم خانوادش نبینه چی میشه مگه؟مگه از سلامتی زن بچش مهمترن ؟چرا بعضی مردا شرایط خانوما رو درک نمیکنن🤧🤧

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

شوهرت چرا اونقدر بی درک ،مگه شرایط شمارو نمیدونه؟حالا یبارم خانوادش نبینه چی میشه مگه؟مگه از سلامتی ...

باباش همش زنگ میزنه کی میایین بیایین دیگه دیووونمون کرده هر چیم میگیم معلوم نیس بیاییم میگه باید بیایین دور هم باشیم