من تو ماه هشت بارداریم خیلی سختمه شبا اصلا نمیتونم بخوابم نصف شب تو خونه قدم میزنم واقعا شرایط سختی دارم چند روز پیشم به خونریزی افتادم دکترم استراحت داد الان شوهرم میگه بریم شهرستان خونه پدرش اونجا هم کلا دواتاق دارن همه بچه ها عید رفتن خیلی شلوغه حتی جای خواب نیس از یه طرف خودم سختمه رفتن از طرف دیگه دلم برای شوهرم میسوزه عیده میخواد بره پیش خانوادش بنظرتون برم یا نه اها یه چیز دیگه از بس همشون اومدن برادرشوهرا وخواهرا رختخواباشون همش بو میده تو بارداری حساستر شدم واقعا عذابه چه کنم☹️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دلت برای هیچ مردی نسوزه واقعا شرایط شما رو درک نمیکنه ماه آخر خیلی سفر رفتن خطرناکه احتمال زود دنیا اومدن بچه هست و خودتم که میگی چند وقت پیش خونریزی داشتی باید استراحت مطلق باشی تا حدی که حتی برای دستشوئی لگن بذارن زیرت این اسمش استراحت مطلقه نه دلسوزی برای شوهر و خانواده اش