2777
2789
عنوان

دیشب خواستگاریم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 245204 بازدید | 961 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کدوم قانون مهریه رو یجا گفته بده ک این مردا بخوان یجا بدن؟!عزیزم نمیتونن زن نگیرن دختر مردم گشنه خون ...

نه دیگه شما داری همه رو با یه چوب میزنی همه هول نیستن همه گشنه هم نیستن  وضعیت جامعه خراب هست مگه من گفتم مهریه‌رو یه جا بده سکه دونه ای ۱۰۰ تومن هست. همسر شما میتوند به شما ماهی یه سکه بده؟؟

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
اشتباه از خودتونه....اصلا پسره میلیاردر.....یجوری رفتار کردید ینی حالا ک برش داره مام میبریمخب عزیزم ...

انگشتر حدودا ۱۰۰ تومن شده ‌۹۰ درصد توانایی خرید همچین نشونی رو ندارن 

کاربر جدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد.یاد بگیرین چه اینجا چه در دنیای واقعی به کسی نگین  خوش بحالت این کلمه پر از انرژی منفی هست . یاد بگیرین توی تاپیک هایی که حس خوب دارن پارازیت نباشید حس بدتون رو توی اون تاپیک نگید. 
بیشتر ببینید
انگشتر حدودا ۱۰۰ تومن شده ‌۹۰ درصد توانایی خرید همچین نشونی رو ندارن

منم همبنو میگم ....من ک ۱۴۰۰ ازدواج کردم ..انگشتر نخریدم....بنظرم اگر پسر سالمه اهل کاره ...پاکه ....اخلاق مداره ...کوتاه بیاین ....سر پول بهم زدن فقط بازی با خودتونه

خوب شد؟؟؟؟

[QUOTE=376461104]منم همبنو میگم ....من ک ۱۴۰۰ ازدواج کردم ..انگشتر نخریدم....بنظرم اگر پسر سالمه اهل کاره ...پاکه ... ...[/QUOTE

پسری ک حتی توانایی خرید انگشترم نداره چرا باید انتخاب کنیم 

مخالف جشن عروسیم هزینشو میشه برای خرید طلا و چیزای دیگه گذاشت 

منم همبنو میگم ....من ک ۱۴۰۰ ازدواج کردم ..انگشتر نخریدم....بنظرم اگر پسر سالمه اهل کاره ...پاکه ... ...

اوضاع مالیش خوب هست استارتر و خانوادش تا متوجه شدن هی حرفشون رو عوض کردن. بعد جالب یه عده میگن کی مهریه رو داده کی گرفته والا مهریه رو دادن هم گرفتن . طرف اگر عاقل باشه باید حساب کتاب کند . زندگی هست دنیای رمانهای عاشقانه و پسر شاه و دختر فقیر نیست . زندگی بیرحم هست باید حواست جمع باشد

بیشتر ببینید
اوضاع مالیش خوب هست استارتر و خانوادش تا متوجه شدن هی حرفشون رو عوض کردن. بعد جالب یه عده میگن کی مه ...

دقیقا همسر منم گفت من مهری رو قبول میکنم که بتونم بدم و دقیقا خودشو بدهکار میدونه همیشه.....بترسین از کسی ک رو هوا همه چیو قبول میکنه

خوب شد؟؟؟؟
دقیقا همسر منم گفت من مهری رو قبول میکنم که بتونم بدم و دقیقا خودشو بدهکار میدونه همیشه.....بترسین ا ...

همسرتون فهمیده هست . خوشبخت باشید 🌼🧡

بیشتر ببینید

اول اینکه سرویس چوبی و یخچال؛ یعنی اکثر وسایل گرون خونه

چوبی که فقط یه تکه نیست، همه خونه رو شامل میشه

۴ تکه هم که دیگه میشه همه وسایل بزرگ خونه، چوبی و یخچال و لباسشویی و یه تکه دیگه مثلا ظرفشویی

پس خیلی هم نیست

که فکر میکنین خب حالا فرق چندانی هم نداره

البته که اگه همینا رو هم پدر عروس بخره لطف کرده؛ نه اینکه وظیفشه. 

دوم من متوجه نمیشم چرا میگن مثل عروس دیگه یا مثل دختر خودتون!

خب مگه دارین با برادرشوهر ازدواج میکنین که همون شرایط باشه؟

مگه خانواده شما دقیقا مثل خانواده اون خانم هستن و همون کارارو میکنن؟

شاید اصلا رسم اون خانواده فرق داشته باشه.

قطعا با هم تفاوت هست؛ پس هرکس با توجه به شرایط خودت و خواسته های خودش باید نظر بده و حرف بزنه.

چرا از اول خواسته ها و شرایط خودتون رو نمیگین و نظر طرف مقابل رو نمیشنوین؟ که هی بعد بخاطر بقیه عوض نشه!

من این تاپیکو نفهمیدم دختر پدره گفته هرچی واسع اون عروس زدین اینا هم توافق کردن بعد الان چرا ناراحتن

چونکه اول گفتن هیچ وسیله ای از طرف داماد نباشه و ما رسم نداریم 

بعد حرفشون عوض شده و گفتن داماد باید وسیله بخره

اون آقا هم گفته شما حرفتون رو عوض میکنین

دقیقا. اکثر پسرا با این سطح خواسته منصرف میشن. 114 سکه و سه دنگ خونه.مگه معامله س؟

زیاد هست تازه یه عده میگن نمیدونم هم وزن طلا و ۵۰۰ تا سکه مهریه .! مگه کی داده کی گرفته؟ الان همین ۱۱۴ تا حدودا یازده میلیارد و خورده میشه . شایدم  بیشتر من حدودی گفتم

بیشتر ببینید