من ب خاطر ابرو بردن ی شخصی و ب خطر افتادن موقعیتش رفتم ی حرفایی زدم ک نباید میزدم بعد رفتم براشون کامل توصیح دادم و سعی کردم همه چیز روشن کنم واقعا پشیمونم ولی طرف حلال نکرد و بامن بد برخورد کرد حالا سوالم اینع چجوری باید این حق الناس از گردنم رفع کنم احساس گناه و سنگینی و بدی دارم
اشتباه کردم دیگ مگ نمیگن ادم جایز الخطاست؟ بخدا من خودم ب اشتباهم پی بردم حقم نیس اینجور ذهنم درگیر ...
جایز الخطا نه ممکن الخطا......جایز نیست اشرف مخلوقات خطا کنه ولی ممکنه خطا کنه.
زیاد ذهنت و درگیر نکن چند ماه بعد برو ازش حلالیت بطلب.
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌) یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
گاهی توی متن ادم بهتر میتونه احساسشو بیان کنه و اینکه باهاش همدلی کن، بگو میدونم که چقدر باعث ناراحتیت شدم و ازم دلگیری، و حست رو درک میکنم، حق داری اگر نبخشی منو، ولی اینو بدون من واقعا پشیمونم