2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد شونزدهم بشه و برم سر کار کسی هست فرهنگی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 86 پست

کسی که به کارس علاقه نداره انگیره ایی برای رفع مشکلاتش نداره لطفا اگر به کارتون علاقه ندارید فرصت رو از کسانیکه علاقه مندن نگیرید و خوتونم شکنجه ندید برید دنبال علایقتون معلمی فقط شما نیستید بچه های مردم دست شما هستن و رفتارهای شما روی اونا اثر داره و‌یک جامعه رو‌میسازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدر من معلم بود بعد از بازنشستگی دلتنگ مدرسه بود وقتی بعد از سالها یکی از شاگردای قدیمشو میدید که مشکلی براش پیش اومده همش ناراحت بود و فکرش مشغول میشد دلش با مدرسه بود ...روحش شاد ....عزیزم معلمی و دبیری هیچ فرقی نمیکنه این شغل عشق میخواد وگرنه نمیتونی موفق بشی

تند رفتن نشد مردی         شرط آن است که برگردی

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم

بیشتر ببینید
کسی که به کارس علاقه نداره انگیره ایی برای رفع مشکلاتش نداره لطفا اگر به کارتون علاقه ندارید فرصت رو ...

اگه انگیزه ای نداشتم برای رفع مشکلم تاپیک نمیزدم

شما تا وارد یه شغلی نشدی نمیفهمی بهش علاقه داری یا نه 

من سال اول خییلی تو فشار بودم  چون برامون پودمان گذاشتن

بی هیچ آموزشی گفتن برید سر کلاس

همش در حال آماده کردن مطلب بودم تو خونه

یعنی خییلی سخت گذشت 

الانم دلم میخواد انگیزه ایجاد کنم برای خودم

من که معلم فیزیکم

من سال پیش در یک مدرسه غیرانتفاعی، فیزیک ۱۱ تجربی درس می‌دادم. اولاش تونستم انگیزه برای بچه‌ها ایجاد کنم ولی امتحان نهایی رو بچه‌ها بطرز وحشتناکی خراب کردن (جز یکی دو نفر) و من شکست بدی رو تجربه کردم. تقلا می‌کردم روی زمین سست، ۱۰ طبقه بسازم و اون ۱۰ طبقه سرانجام بعد از امتحانات نهایی روی سر خودم و بچه‌ها آوار شد

اینکه اینو 🕷 روی دیوار ببینی ترس نداره؛ اینکه بعد چند دقیقه دیگه نبینیش ترس داره 

پدر من معلم بود بعد از بازنشستگی دلتنگ مدرسه بود وقتی بعد از سالها یکی از شاگردای قدیمشو میدید که مش ...

این خییلی خوبه 

منم دلم میخواد اینجوری بشم

چی شد اون همه انگیزه ی من

چرا یه دفعه فروکش کرد