2777
2789
عنوان

مادرم دیشب در مورد مادرشوهرم اینجور گفت خیلی بدم اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 27 پست
مامان بزرگم خیلی زن خوبی بود و مامانم ازش میگه که محبت داشته ولی کلا هرکسی بهش احترام بزاره و مهربون ...

واااا جدی میگی؟؟؟؟ این دیگه چه اخلاقیه؟ تاحالا این جوریشو خدایی ندیدم. کارت سخت شد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یقه پاره نمیکنم اتفاقا خیلی باهاشون حدوحدود دارم از مامان ناراحت شدم که انقدر منفی بینه

ناراحت نشو خانواده ارزشش بیشتر که برا بقیه ناراحت شی چه دلیلی داره برا زن غزیب دلخورشی

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
ناراحت نشو خانواده ارزشش بیشتر که برا بقیه ناراحت شی چه دلیلی داره برا زن غزیب دلخورشی

چرا غریب؟ مگه مادرشوهرش دشمن خونیه براش

والا اسی باید خداشو شکر کنه مادرشوهرش شعور داره و باشخصیته

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

هرگز خانواده ادم نمیشه

ببین بعضی وقتا باید واقع بین بود چه طرف مادرت باشه چه مادرشوهرت

اگ مادرت عیبی داشته باشه نباید بخاطر اینکه صرفا مادرته ازش چشم پوشی کنی

کلا ادمیم اخلاق طرفو میسنجم نه ارتباطشو باهام

اینجوری ادما هم حد خودشونو میدونن هم هرچی نخالس تو هر موضوعیم نظر نمیدن

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

بقیه درست میگن هیشکی مادرت نمیشه .. اینکه حد و حدودت رو با مادرشوهرت داری هم خیلی خوبه .. سر یه پیژامهدپوشیدن هم انقد مغز خودتو درگیر نکن .. هرکی یه مدلی زندگی می کنه .. همین ..

ببین بعضی وقتا باید واقع بین بود چه طرف مادرت باشه چه مادرشوهرتاگ مادرت عیبی داشته باشه نباید بخاطر ...

منم خود شماهستم 

آدمی نیستم بگم چون مامانمه هرکاری کنه 

گاهی رفتار های زشت و زننده اش رو کجای دلم بزارم

چرا غریب؟ مگه مادرشوهرش دشمن خونیه براشوالا اسی باید خداشو شکر کنه مادرشوهرش شعور داره و باشخصیته

اره رفتارهای مادرش خیلی باارزشه 

والا انقدری که من از مادرم رفتارهای زننده دیدم از مادرشوهر ندیدم