2777
2789
عنوان

مادر و پدرا چقدر از خودگذشتگی میکنن بچه بدنیا میارن

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 16 پست

همین الان من دوتا دارم ی ۵/۵ساله ی ۱۰ماهه ک شیرخودمو میخوره..دندونام داغون درد میکنن پریود هم شدم ..شبا هم کلی بیدار میشم شیر میدم از صبح تا شبم باهاشون سروکله میزنم یعنی احساس ی ادم مرده دارم هیچ کمکی ندارم شوهرم از صبح تا شب سرکاره ..من فوق لیسانس گرفتم بخاطر بچه ها نرفتم سرکار..بعد ی عده از خدا بیخبر مثه مادرشوهرم بخاطر اینکه بچع ها دخترن میگه باید ۲تا پسرم بیاری ..کسی ک کوچکترین نقش مثبتی تو زندگی و کمک کردن ب من نداشت و من هرگز قصد بچه ندارم و اگه زمانی حتی بفهمم ناخواستع باردار شدم صدردصد سقط میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر سخت بچست.

بدون ارادش میارینش تو  زندگی با کلی مشکلات و سختی ها. باید ببخشید پ...اره بشه تا بتونه یه زندگیوخوب واسه خودش فراهم کنه. حتی اگه ننه بابا پولدار باشن بازم زندگی سخته مشکلات دیگه ای هست.

به نظرم دادن زندگی به یکی خیانته بهش

✝️ای پدر آسمانی ما نام تو مقدس باد ملکوت تو بیاید بر روی زمین همانگونه که در آسمان است نان امروز ماراامروز به مابده گناهان ما را ببخش همانگونه که مامدیونان خودرا میبخشیم مارادرآزمایش میاورو از شریر رهایی ده درنام عیسی مسیح آمین✝️

بیشتر ببینید