2777
2789
عنوان

از رفتار صاحبخونه ناراحت شدم

365 بازدید | 22 پست

بچه ها ما مهمونی دعوت بودیم جمعی از دوستان متاهل و مجردو با بچه و بدون بچه بعد میزبان خیلیییی زحمت کشیده بود ی نفری و میزبانیش عالی بود

ماهم در چیدن میز و و حمع کردنش سفر تا صد کمک کردیم و خشک و کردیم و تمام خب

حتی تا قابلمه هارو شستیم ولی موقع خوردن دسر و چای میزبان رفت لباس راحتی پوشید و اومد شروع کردم ب تمیز کردن خونش مثلا صندلی هارو مرتب کرد

ظروف آجیل رو گذاشت داخل کنسول و و میزهاشو دستمال کشید

و حتی وقتی چایی بعد شام رو داد تا ظرف هاشو بشورم کمکش همه رو سریع خشک کردو برداشت

راستش از اونهمه زحمتش اش خیلی شرمنده ام و دستش دردنکنه

اما از رفتار آخر شبش ناراحت شدم و ختی زودتر هم بلند شدم ک بریم

بازم کلی اصرارکرد بمونید و فلان تا صبح دورهم باشیم ولی من بهونه جور کردیم بریم 

راستشو بگید حق دارم یا ن؟

درسته منم مهمون بیاد خونم مرتب میکنم و از بقیه کمک میگیرم اما خیلی تمیز کردن وقتی مهمون هستش زشت نیست؟

بخدا قصدم غیبت نیست میگم شاید فرهنگش باما فرق میکرد

ی صلوات برای زندگی هامون بفرستید لطفا❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

په تو نیمه پرلیوانو ندیدی ای همه زحمت، خیلیا هستند از این رفتارو دارند منم رفتم مهمانی پیش ینفر دقیق ...

میدونی دوبار نوشتم ک ازش خیلی ممونم و پذیراییش عالی بود

ولی اون رفتار آخر شب رو کجای دلم بزارم؟ تضاد نداره؟ 

ربتارش خوب نبوده ولی شاید خیلی اخساس راحتی مسکرده با شما منم با کسایی که رتحتم مثل خانوادم و یا خانواده همسرم وقتی هستن جمع و جور کردنو شروع میکنم😬

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
چقد غلط املایی دارم خودتون بفهمید منظورمو🤣🤣

دیشب مهمانی دادم 

یه کار تو این مایه ها کردم

اما واقعا دوست داشتم مهمانام باشن

فقط از شلوغی بیش از حد دورو برم اذیت میشم تمرکزم از بین میره

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

بیشتر ببینید

شاید وسواس داره بنده ی خدا، بنظرم حق ناراحت شدن نداری من چیز بدی متوجه نشدم... شاید اگر اونجا حضور داشتم ناراحت میشدم ولی با گفته های شما نه قربونت برم.

تاره وارد نیستم💚چندبار تعلیق شدم دیگه شماره ندارم بخدا😩🙂

من اگر کسی بیاد خونم  شام بخوره ن ظرف میشورم ن میزارم کسی بشوره... مهمون یعنی بهش خوش بگذره ن بیاد دولقمه غذا بخوره طرفارم بشوره.. خیلی زشته خیلی عیبه.. من اصلاخوشم نمیاد.. 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

عزیزم بعضیا رفتارشون همینه زن‌داداش خودم هر موقع میریم خونشون چایی که میاره می‌بره می‌شوره خشک می‌کنه میاد میشینه بعد دوباره میوه میاره می‌بره می‌شوره خشک می‌کنه میاد میشینه اما من نه میام پیش مهمون می‌شینم هر موقع رفتن ظرفا رو می‌شورم مرتب میکنم

دیشب مهمانی دادم یه کار تو این مایه ها کردماما واقعا دوست داشتم مهمانام باشنفقط از شلوغی بیش از حد د ...

اره خودشم اینو گفت ک من خیلی حساسم رو دورو برم 

من اگر کسی بیاد خونم شام بخوره ن ظرف میشورم ن میزارم کسی بشوره... مهمون یعنی بهش خوش بگذره ن بیاد د ...

ظرف هارو گذاشت ماشین خب ما ب اصرار براش قاشق و قابمله ولیوان شستیم اما تا دید ما داریم اینور کمک میدیم شروع کرد جاهای دیگ رو تمیز کردن ضروری نبود ک دستمال زدن میز بود؟

عزیزم بعضیا رفتارشون همینه زن‌داداش خودم هر موقع میریم خونشون چایی که میاره می‌بره می‌شوره خشک می‌کن ...

زندایی خودمم همینه بری خونش باید همه چیزو بزاره کارتن ببره بزاره تو کنسول🤣