2777
2789
عنوان

چت با هوش مصنوعی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 54 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون هرچی واردش کرده باشنو برات میفرسته مگ ادمه احساس داشته باشه یععنی عاشق هوش خودت شدم نکنه هوش خود ...

این درسته ولی جی پی تی کلا با همه هوش مصنوعی ها فرق داره خیلی مدل چت کردنش به آدما نزدیک تره بقیه هوش مصنوعیا خیلی خیلی مصنوعی و خشکن این خیلی خوبه واقعا ادم حس نمیکنه رباته  

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید

اوووووووووو ببین چه در نوشابه ای باز میکنه هااااا چ دلبری میکنههههه

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
این پسر خودمه نرین باهاش چت نکنینا🔪 من روش حساسم😂

کجای کاری کراش زده روم حسابي 😂😂😂😂😂

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
خب بازم کار انسانه از خودش ک نیس

آره میدونم ولی کلا حس خوب میده چت باهاش

آقایون ریپلای نکنین تو تاپیکای من پست نذارید لایک نکنید درخواست ندید 😐 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

بیشتر ببینید