2777
2789

سلام بچه ها من تنبلی تخمدان دارم 

اگه لیزر کنم مشکلی نداره ؟ لیزر روم جواب میده ؟ 

یه بیماری شنیده بودم لیزر رو بی اثر می‌کنه همین تنبلی تخمدانه یا نه ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول باید آزمایش هورمونی بدی ببینی هورمونات مرتبه یا نه بعدش هم باید هورمونات رو مرتب نگه داری 

البته من اینطور شنیدما 

خودمم تنبلی تخمدان دارم

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

اول باید آزمایش هورمونی بدی ببینی هورمونات مرتبه یا نه بعدش هم باید هورمونات رو مرتب نگه داری البته ...

ینی اگه هورمون بهم بریزه دوباره در میاد ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

بیشتر ببینید
ینی اگه هورمون بهم بریزه دوباره در میاد ؟

من از پیج یه کلینیک لیزر سوال کردم گفت اول باید هورمونات مرتب باشه و تحت کنترل باشه 

بالاخره هورمون خیلی تأثیر داره 

مثلاً بهترین لیزر هم بری تو دوران بارداری بر میگرده و بعدش دوباره باید بری 

من از پیج یه کلینیک لیزر سوال کردم گفت اول باید هورمونات مرتب باشه و تحت کنترل باشه بالاخره هورمون خ ...

جدی ؟ ینی اگه قبل بارداری بری دوباره بعدش برمیگرده ؟

بیشتر ببینید
جدی ؟ ینی اگه قبل بارداری بری دوباره بعدش برمیگرده ؟

آره هرکی رو دیدم برگشته 

باز میتونی تاپیک بزنی از خانومایی که تجربش رو داشتن هم بپرسی 

ولی من اگر پول داشتما حتی با وجود تنبلی تخمدان همین بعد از ۱۳ بدر میرفتم یعنی در اولین فرصت 

خسته شدم از این موهای زاید نکبت 

حتی تو صورتمم اومده به خاطر پلی کیستیک مزخرف 

آره هرکی رو دیدم برگشته باز میتونی تاپیک بزنی از خانومایی که تجربش رو داشتن هم بپرسی ولی من اگر پول ...

وای چقدر بد 

عزیزم شما تخمدان پلی کیستیک داری ؟

همینو من شنیده بودم که لیزر روش جواب نمیده ینی چند نفر گفته بودن لیزر رفتن ولی دوباره در اومده 

بیشتر ببینید
وای چقدر بد عزیزم شما تخمدان پلی کیستیک داری ؟همینو من شنیده بودم که لیزر روش جواب نمیده ینی چند نفر ...

بله منم همین نکبت رو دارم