2777
2789
عنوان

ب بابام خیانت نامزدم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 62 پست
اگه پدرت پشتت هست بهش بگو وگرنه نهجات بودم اول یه بهونه میخوردم خانواده نامزدمو دعوت میکردم خونه مون ...

خانواده نامزدم شهر دیگن 

بابامم مسافرت کاری هست دو ماه دیگر میاد وقتی بابام میاد خانواده نامزدم رو میبینم 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خانواده نامزدم شهر دیگن بابامم مسافرت کاری هست دو ماه دیگر میاد وقتی بابام میاد خانواده نامزدم رو می ...

اگ سختته ب مامانت بگو ب بابات زنگ بزنه توضیح بده همه چیو این ادم زندگی نیس سریع بهم بزن

نمیشه قضاوت کرد شایذ هم دختره داره گولت میزنه

نامزدم خیلی میترسید من با دختره حرف بزنم میگفت میترسم منو از چشمات بندازه 

ولی وقتی حرفاشو باور کردم ک شات پیامای نامزدم رو فرستاد

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

نامزدم خیلی میترسید من با دختره حرف بزنم میگفت میترسم منو از چشمات بندازه ولی وقتی حرفاشو باور کردم ...

دیگه جایی نمیمونه 

ولی بدون این قسم خورده زندکی اینو بپاشونه بهشم گفته چتارو نشون میدم 

ن بابا زنگ بزن با ارامش توضیح بده بگو با کسی دیگس و بهش گفته ب اجبار و اصرار خانواده با من نامزد کرد ...

آخه دختره همشهری من نیس بعدم من نمی‌خوام به بابام دروغ بگم چون بلاخره بابام از دور هیچ کاری نمیکنه اون برادرزاده اش رو از من بیشتر دوست داره بیاد یه جلسه میگیره اونا رو هم دعوت می‌کنه و حضوری میزارع حرفامون بزنیم 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

اگ سختته ب مامانت بگو ب بابات زنگ بزنه توضیح بده همه چیو این ادم زندگی نیس سریع بهم بزن

نه نه من نمی تونم به مامانم بگم اولا ک مریضه و حرص و جوش براش سمه بعدم مامانم بفهمه خواسته یا ناخواسته با حرفا و گیر دادن ها باعث اذیت و آزارم میشه بعدم ک بابام تا بفهمه مامانم از من دفاع می‌کنه میگه این دخترو تو دیونه کردی همش از چشم مامانم می‌دونه بعدم نمی‌خوام خانواده عموم بهم خوردن نامزدی رو از مامان من بدونن چون همین جوریش هم ک من اول ردشون کردن فکر میکردم مامانم بهم اینجوری گفته 

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

آخه دختره همشهری من نیس بعدم من نمی‌خوام به بابام دروغ بگم چون بلاخره بابام از دور هیچ کاری نمیکنه ا ...

قرار نیس بابات بدونه راس میگی یا دروغ تو اسکرین داری دیگ جلسه بزاره حرفاتو بزن و بگو متاسفانه من نمیتونم با کسی ک منو نمیخواد باشم اصرارم نکنید

نه نه من نمی تونم به مامانم بگم اولا ک مریضه و حرص و جوش براش سمه بعدم مامانم بفهمه خواسته یا ناخواس ...

هرجور ک صلاحتهپس بهتره مامانتو اصن وارد ماجرا نکنی خودت یا زنگ بزن ب بابات یا صبر کن برگرده این مدتم پسر عموتو زیر نظر بگیر کاش بتونی تعقیبش کنی 

ببین تو که قصدت کاتیدن هس به دختره پیام بده پاتو از زندگی ما بکش بیرون من عاشق فلانی هستم دیگ حنات ر ...

خب حرفاش برای من سودی داره 

بهش میگم هر وقت گفت خبرتون میکنم 

چالش خوبیه

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

هرجور ک صلاحتهپس بهتره مامانتو اصن وارد ماجرا نکنی خودت یا زنگ بزن ب بابات یا صبر کن برگرده این مدتم ...

شهر دیگه اس 

من فعلا هیچ کاری نمیتونم بکنم تا دو ماه دیگه

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹