2777
2789
عنوان

پرواز فرست کلاس دو میلیارد شوخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 54 پست
اره مسعولین از جیب دولت😂💅

جیب دولت❌جیب مردم✅

البته به جز این قشر حرامخور مال مردم خور (مسئولین)خیلی ها دیگه هم هستن که این پولا براشون پول خورده 

تو همین تاپیک مثال زدم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

و منی که منتظرم یه وام بگیرم که پسرمو به آرزوش برسونم و سوار هواپیماش کنم ، خدا رو شکر حداقل ماشین د ...

خداروشکر امیدوارم با پسرت بهترین سفرارو بری با هواپیما 

الهی الهی دنیا برات بسازه الهی الهی دلت به غم نبازه 
اون فیلمشونه فقط یکی دوتا رو خالی میذارن فک کنی تموم شدا زود رزرو کنی

نه بابا پر میشه 

فیلمشون نیست 

برای خیلی ها این پولا چیزی نیست 

جیب دولت❌جیب مردم✅البته به جز این قشر حرامخور مال مردم خور (مسئولین)خیلی ها دیگه هم هستن که این پولا ...

میدونی همه فرصت طلب شدن همه از جایگاه خودشون سو استفادع میکنن حتی یه کارمند ساده دستش تو یه کاری بازه پارتی بازی میکنه 

دکتر تهران همسایمون عمل قلب فقط برا اینکه خوب عمل کنه ۱۵۰ تومان رشوه گرفت جدا از هزینه 

وقتیم عمل کرد خودش نرفته بالا سر مریض دانشجو هاش فرستاده بود خانم همسایه بعلت پاره شدن عروق اشتباهی تو. عمل فوت شد بیچاره الانم دادگاه دکتره رو محکوم کرده ب همین راحتی مادرشون ازسون گرفته شد🥲

میدونی همه فرصت طلب شدن همه از جایگاه خودشون سو استفادع میکنن حتی یه کارمند ساده دستش تو یه کاری باز ...

مردم‌ کم کم شبیه حاکمان خودشون میشن 

آدمی که فشار رو تحمل کنه یا میشه کسی که فشار رو از رو بقیه بر میداره یا خودش میشه عامل فشار 

آدما رو یه مدت ولی کنی یه جا گشنه و تشنه یکی از گشنگی جون بده اون یکی گوشت بقیه رو میخوره 

این همه فشار نتیجش همین میشه دیگه