2777
2789
عنوان

پرواز فرست کلاس دو میلیارد شوخیه

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 54 پست
دو میلیارد به من بدنا۹۰ درصد مشکلات روحیم درمان نشه حداقل بهتر که میشه یعنی اگر دو میلیارد داشتیم ال ...

جالبیش میدونی چیه همه ظرفیت پر شده بود فقط یدونه مونده بود حالا تو ببین چقدر آدم هست که پول میده تازه این فقط یه هواپیما فرست کلاسه بقیه بماند دیگه

الهی الهی دنیا برات بسازه الهی الهی دلت به غم نبازه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بابام قبل از اینکه از کار بیکار بشه 

یه جا کار میکرد خدماتی بود 

بعد میگفت اونجا یکی بود که اول ماه چند میلیارد برای بچش تو خارج واریز میکرد 

میگفت تو یک عالمه پاساژ مغازه داشت و اجاره میداد 

تعدادی از شعبه های یه بانک همش مال این بوده که اجاره میداده 

ما اردبیلی هستیم بابام میگه یبار تو جمع برگشت به من گفت تو هم اردبیلی هستی علی دایی هم اردبیلی هست ، اون زندگیش اونه بعد تو انقدر عرضه نداری اینجا خدماتی هستی 

راستش با اینکه خیلی بابام و من رابطه خوبی نداریم دلم براش کباب شد 

انگار مثلاً ما خودمون خواستیم فقیر باشیم😅

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بابام قبل از اینکه از کار بیکار بشه یه جا کار میکرد خدماتی بود بعد میگفت اونجا یکی بود که اول ماه چن ...

چه فایده بی‌شعور بوده خدا از همچی کم کنه بزاره رو شعور شخصیتت 

بابام قبل از اینکه از کار بیکار بشه یه جا کار میکرد خدماتی بود بعد میگفت اونجا یکی بود که اول ماه چن ...

پولم شعور نمیاره 

انقد پول داره یکمشو خزج شعورش می‌کرد می‌فهمید ثروت واقعی چیه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

چه فایده بی‌شعور بوده خدا از همچی کم کنه بزاره رو شعور شخصیتت

فعلاً که همه چی مال هموناست 😅

کی الان تو این دوره زمونه به شعور آدم توجه میکنه 

طرف پشه هم باشه جیبش پر پول باشه بعضی ها تا خشتکش دستمالی میکنن و تا کمر خم میشن براش 

پولم شعور نمیاره انقد پول داره یکمشو خزج شعورش می‌کرد می‌فهمید ثروت واقعی چیه

فعلاً که دنیا مال همیناست 

زندگی مال همیناست 

بی شعور یا با شعور 

فعلاً که اینا خونشون از ما رنگین تره 

فعلاً که همه چی مال هموناست 😅کی الان تو این دوره زمونه به شعور آدم توجه میکنه طرف پشه هم باشه جیبش ...

متاسفانه ولی خب تو زندگی بهت برمیگرده حرفت و رفتارت 

متاسفانه ولی خب تو زندگی بهت برمیگرده حرفت و رفتارت

دیگه اعتقادی به این چیزا ندارم 

کو؟

کجا بر میگرده 

آره برای ما ها چرا به مورچه بگیم تو سریع بر میگرده بهمون 

ولی کو الان یه عمره دارن بهمون ظلم میکنن 

اختلاف طبقاتی موج میزنه 

بیکاری موج میزنه

نا امیدی موج میزنه 

با ۱۹ سال سن انواع بیماری های روحی روانی رو دارم 

بعد عاملین این مصیبت ها خودشون و بچه هاشون گردنشون از همه کلفت تره از همه سلامت ترن 

کی میخوان جواب پس بدن ؟ اون دنیا ؟ نمیخوام