2777
2789
اصلا امروز شهادت نبود که تا اذان مغرب فردا طول بکشه دیشب شهادت تمام شد

یه آدم میمیره تا 40 روز میگیرن ایشون که امام علی هستن بعدم شبای قدر سه شبه 19.21.23 امشبم دارین عزاداری فردا رو میکنین شب قدره روزش فردا تا اذان مغربه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان اخرین شب قدره دیگه شهادت نیست که

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
پ چرا این کاربره میگه تا اذان مغرب فردا هست

من از مرجع تقلید دیشب پرسیدم چون فردا جشن تولد داشتیم و کنسل کردیم حالا شما خودتون میدونین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

نه دیگه تموم شد. از فردا شبم پایتخت ۷.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بیشتر ببینید
یه آدم میمیره تا 40 روز میگیرن ایشون که امام علی هستن بعدم شبای قدر سه شبه 19.21.23 امشبم دارین عزاد ...

شب قدر شب عزاداری نیستش احتمالا نمیتونیداینارو تفکیک کنید شب نوزدهم شب ضربت خوردن حضرت هست که به احترام عزامیگیریم وشب 21 هم شهادت

یه آدم میمیره تا 40 روز میگیرن ایشون که امام علی هستن بعدم شبای قدر سه شبه 19.21.23 امشبم دارین عزاد ...

همون موقع که بله 

ولی شما برای امام محمد باقر 40 روز عزا داری میکنید؟

شب قدر که اصلا عزا نیست...دعا و استغفار و استغاثه هست

اللهم عجل لولیک الفرج
شب قدر شب عزاداری نیستش احتمالا نمیتونیداینارو تفکیک کنید شب نوزدهم شب ضربت خوردن حضرت هست که به احت ...

بله شب قدر منظور همون شب نزول قران اینا...فک نکنم ربطی ب عزاداری داشته باشه امشب