یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
ی جا خوندم نوشته بود بچه تو این سن توانایی پرت کردن اجسام رو یاد میگیره و فکر میکنه یک نوع بازیه وکارش رو تکرار میکنه،شما چیزای خطرناک پیش دستش نزارین محیط رو امن کنید براش ،میگذره
اصلا عکسالعمل نشون نده نه بخند نه الکی گریه کن نه واکنش نشون بده
پسرم تو همین سن فحش پدر سگ یاد گرفته بود ومن واقعا ناراحت بودم. یه روز بهم گفت ومن نگاش کردم باورت نمیشه بالای سی بار تو چشام نگاه کرد و گفت ومن فقط نگاش کردم واخ ین باری بود که این کلمه رو از دهنش شنیدم
شما نباید مثل خودش جواب بدین وقتی میخواد بزنتون با جدیت دستاشو بگیرین و بگین این کار درستی نیست کسی که بقیه رو بزنه ادم خوبی نیست و هیچکس دوسش نداره تموم این حرفارو با جدیت بزنین اگر بعدشم خواست بزنتون تکرارش کنین و با این جدیت اخم هم بکنین لازم نیس صداتونو بالا ببرین یا حبسش کنین یا تنبیه بدنی بکنینش
از الان اگه بهش چیزی نگن دو روز دیگه سوارشون میشه الان ۲ سالشه کتکشون میزنه دور روز دیگه پس چیکار می ...
وای این بچه فقط دو سالشه
مادر بودن خیلی صبر و حوصله میخواد با انداختن تو اتاق مگه بچه تربیت میشه فقط در اینده دچار کمبود و عقده میشه
با یه بچه ی پاک طرفی نه یزیداا🤣🤣
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...