2777
2789
عنوان

وای چقدر دلم برای شوهرم سوخت خاک تو سر من

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 59 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره عزیزم اسمشم میذاریم رستا😍

الهیی فداش بشم آخه

منم یه دوستِ خیلی ماااه دارم به نام خانوم رستا سلطانی که توی زمینه موسیقی نخبن

۸ تا ساز رو حرفه ای میزنه و من مطمئنم دختر خانوم نازِ شما هم قراره کلی مایه سرفرازیتون بشه

وقتی می بینم با وجود اینکه دوران کودکی شادی نداشتید انقدر مامانِ مهربونی هستید بیشتر از قبل برام عزیز میشید😍

ماه بانو جانم این آیدی من توی تلگرامه، خوشحال میشم از حال و احوال رستا کوچولو خبردارم کنی قربونت برم😁🤍

@denisel_313

بخدا اصلا میل نداشتم با خودم گفتم این برا منم خریده نخورم میخوره تو ذوقش به زور خوردم😭

😂😂😂😂دهنت سرویس کلی خندیدم از دستت

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
یه سوال شما معده ات ته نداره؟ مگه خونه مادرشوهرت نخورده بودی؟

چرا خورده بودم میل هم نداشتم 

ولی گفتم شوهرم زحمت کشیده برا منم خریده اگه نخورم میخوره تو ذوقش به زور خوردم الان معدم سنگینه😞

خدا⁦♥️⁩
شاید برادرش شبیه شوهر اسی نباشه حواستو جمع کن 🤣💔

خارج از شوخی بمیرم هم دیگه توی رابطه نمیرم

من دانشجوی فردوسی مشهدم ولی خب تهرانی هستم یک ترم برای یه پروژه ای موافقت شد رفتم دانشگاه شهید بهشتی

یه آقایی بود دانشجوی ترم ۳ مهندسی کامپیوتر ، مودب ، خوشتیپ، پدر و مادر فرهنگی، عمو فیزیوتراپ ، پدربزرگشون مهندس ، فقط من قدم صد و هشتاد بود ایشون صد و هفتادو پنج،

یک جلسه رفتیم بیرون ، همه چی خوب بود، دو هفته ادامه دادیم 

من تا سه سال پیش اصلا مذهبی نبودم ، فامیلو دوستام هم طبیعتا غیر مذهبین ، کلا سیگار کشیدن دختر خانومو تتو و این حرفا بین خانواده من خیلی تابو نیست ، منم به این آقا نگفته بودم که اگه جدی شدیم بگم ، یدفعه بهم خورد توی دانشگاه همو دیدیم شر نشه برام

تا دیروز که دوستای من گفتن بریم ویلای یکی از عموهام برای عید دیدنی و تبریک و شادباش ، یکمم این پسره رو بیشتر بشناسیمو با خانواده آشناش کنیم

چشمت روز بد نبینه، ایشون ظهر امروز پاشده رفته به دختر عموی پیشنهاد داده که، من از شما خوشم اومده ، برکه خیلی مذهبیه اصلا اهل روابط نیست و...

از عصره دارم با دختر عموم حرص میخورم

باورت میشه دیگه حالم از هرچی مرده به هم‌میخوره یعنی هرکی رو می بینم دلم میخواد بشینم جیغ جیغ کنم براش😂💔