2777
2789

ما طبقه ی بالای خونه مادر شوهرم هستیم

امروز شام مهمون داشتن ماهم رفتیم پایین همه دور سفره جمع شدیم شوهرم فکر کرد غذا کمه و به همه نمی‌رسه گفت من میل ندارم و نخورد

نگو خیلی گرسنشه رفته بیرون برای خودش فلافل خریده آورده گذاشته خونه 

من اومدم بالا گفتم عه ساندویچ گرفتی؟ اونم گفت آره من خوردم اینم آوردم برای تو منم باردارم نشستم خوردم با یدونه نوشابه 😐😭بعدش فهمیدم شوهرم برا خودش خریده بود 

اینقدر ناراحت شدم و عذاب وجدان گرفتم اون طفلی هم گشنه خوابید😞

خدا⁦♥️⁩

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب تو مگه غذا نخورده بودی؟؟ میگفتی گشنم نیست.

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

خوشبخت بشین انشالله

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بیشتر ببینید

غذا نپخته بودی

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
بیشتر ببینید