2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین کمکم کنین خانومای متاهل 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 25 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره من اصن در طول روز زیاد آب نمیخورم

آب 

آبمیوه 

شیر 

ویتامین سی جوشان 

کپسول مولتی ویتامین 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
اره فردا دم کنم اصن خیلی بدههه از سر شب دارم میسوزم

اگه داری الان دم کن، خیلی خیلی بهتر میکنه، هر دمنوشی دم دستت هس دم کن، کاکوتی، پونه، گل ختمی، پنیرک، نعنا خشک، همه اینا به شدت موثر هستن

عفونت ادراری داریمایعات زیاد بخوریه قرص دکتر میده یه هفته میخوری خوب میشی

رفتم ی بار پیشش تو رابطه ای ک داشتم درد خیلی وحشتناک داشتم برا این رفتم گف زخم داری عفونت اصن ایطوری نبودم 

اونارو خوردم دیک نرفتم ببینم خوب شدم یا ن الان ولی دارم میمیرم

رفتم ی بار پیشش تو رابطه ای ک داشتم درد خیلی وحشتناک داشتم برا این رفتم گف زخم داری عفونت اصن ایطوری ...

اگه موقع ادرار سوزش شدید داری و حس میکنی ادرارت کامل خالی نمیشه و یه مقدار بوشم تغییر کرده عفونت ادراریه

اگه نه شاید مال رابطه هست زخم شده 

من یکبار اینجوری شدم نفهمیدم علتش چی بود ولی بعد دو روز خوب شد البته من موقع ادرار فقط سوزش داشتم اح ...

من موقعه ادرار سوزش دارم ولی بعدش انگار واژن داره آتیش میگیره آنقدر ک میسوزه

اگه موقع ادرار سوزش شدید داری و حس میکنی ادرارت کامل خالی نمیشه و یه مقدار بوشم تغییر کرده عفونت ادر ...

نهمدان اوطوری نیسم فقط هربار میرم دشویی میام تا دشویی بعدی کباب میشم تویه واژن میسوزه