2777
2789
عنوان

ساس کمک

174 بازدید | 29 پست

بگید از دست ساس ها چکار کنم از بس نیشم زدن یه نقطه سالم ندارم،انواع سم ساس و گوگرد مصرف کردم روشون ولی اثر نمیکنه بگید چکار کنم

گمشده در جنگل افکار🚶‍♀️🍵....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جای تخماشون رو پیدا کن. لولای درها، گوشه های فرش، سوراخ های دیوار، کنار درز وسایل چوبی، لای مبل و لب ...

چطور پیداشون کنم جای تخم هاشون،،چطور از حرارت استفاده کنم،آخه خیلی هوا گرمه

چطور پیداشون کنم جای تخم هاشون،،چطور از حرارت استفاده کنم،آخه خیلی هوا گرمه

تخماشون مشخصه. سفیده تو نت بزنی میاره عکسشو

سشوار داغ بگیری رو تخماشون یا من خودم از بخار داغ استفاده میکردم البته توصیه نمیکنم چون کار خطرناکی بود. یا مثلاً فندک می‌گرفتم رو جاهایی که تخم گذاشتن ولی مواظب باش آتیش سوزی نشه.

من یک ساله درگیرم دیگه خونه رو رنگ کردیم یکم کم شدن ولی بازم هستن اما کلا به بو حساسن 

شبا مخصوصا میان بیرون 

چراغ قوه گوشیت رو روشن کن بگیر کنار لولاهای در 

یا مثلاً برای من تو یه قسمتی از فرش تخم گذاشتن بودن همه ی فرش نبود. 

تو وسایل چوبی پر تخم بود. در و تخته هارو باز کردیم

البته ما اصلا از سم استفاده نکردیم هنوز 

تخماشون مشخصه. سفیده تو نت بزنی میاره عکسشوسشوار داغ بگیری رو تخماشون یا من خودم از بخار داغ استفاده ...

تخم هاشون دیدم،خودشون پیدا نیستن،اونجا ها که تخم هاشون بودن پاک کردم انواع سم ریختم اسپره ای کردم بعدش،ولی باز شبش درحال خوردنم هستن

چراغ قوه گوشیت رو روشن کن بگیر کنار لولاهای در یا مثلاً برای من تو یه قسمتی از فرش تخم گذاشتن بودن ه ...

از ما داخل درز بالشت های لوله ای بودن تخم هاشون و پشت سرم به پشتی،من یه دستمال کاغذی وسط دوتا پشتی گذاشته بودم بعدن بندازم یک روز بعد که نگاه کردم ساس داخلش بود

تخم هاشون دیدم،خودشون پیدا نیستن،اونجا ها که تخم هاشون بودن پاک کردم انواع سم ریختم اسپره ای کردم بع ...

من شنیدم زیاد از انواع مختلف سم استفاده کنی بیشتر مقاوم میشن

ما گازوییل هم ریختیم رو جای تخم ها ولی خب حواست باشه آتیش نگیره خونه. با همه این کارا خیلی کم شدن

مرتب هم خونه رو جارو کن خیلی تاثیر داره

من یکم پودر سیر هم ریختم نزدیک جایی که میخوابم یکم کمتر شدن از اون موقع. از بو بدشون میاد

دارچین هم شنیدم

ولی چیزی که از همه مهمتره اینه باز بگردی لونه های اصلیشون رو پیدا کنی چون خیلی جاها که فکر می‌کنی نیستن، هستن

من شنیدم زیاد از انواع مختلف سم استفاده کنی بیشتر مقاوم میشنما گازوییل هم ریختیم رو جای تخم ها ولی خ ...

باورتون نمیشه بعد هر جاروبرقی کشیدن دو برابر میشن و وحشی تر،

باورتون نمیشه بعد هر جاروبرقی کشیدن دو برابر میشن و وحشی تر،

اره خیلی بده 

من اون اوایل گاهی شبی بالای ۳۰ ۴۰ تا از این بزرگاشون می‌دیدم در این حد وحشتناک

الان شاید روزی یکی دو تا ببینم که دیگه نیش نمیزنن اوایل کل بدنم پر بود واقعا اذیت شدیم 

رنگ کردن خونه هم فکر کنم تأثیر داشت 

البته یادم نیست گازوئیل بود یا بنزیندرسته ریشه کن نمیشن ولی خب از کاری نکردن بهتره🥲

فقط مونده سم گراز کوش،اگه نمیمردم قطعا میریختم،آخه به شدت برا انسان خطرناکه احتمال مرگ زیاد میشه