titi78تیتی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 815 عنوان میخپام وام بگیرم مغازه اجاره کنم یه شغلی برای خودم ایجاد کنم 76 بازدید | 12 پست چه مغازه ای خیلی پردرامده و برای خانم مناسب 1404/01/06 | 20:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titi78تیتی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 815 پوشاک بزن بعضیا میگن بی عقلیه وام بگیری مغازه اجاره کنی
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6949 بعضیا میگن بی عقلیه وام بگیری مغازه اجاره کنی نه بابا. هر چی میخوایی بزنی خوب راجعبش تحقیق کن. بتونی تو اینستا تلگرام ایتا کانال بزنی خوبه. مغازه هم باید جای پر رفت و آمد باشه.
titi78تیتی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 815 نه بابا. هر چی میخوایی بزنی خوب راجعبش تحقیق کن. بتونی تو اینستا تلگرام ایتا کانال بزنی خوبه. مغازه ... چی بزنم اخه هزچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم دوتا بچه مدرسه ای اولی و پیش دبستانی دارم باید بتونم مدریتش هم بکنم
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 170 الان اصلا سمت پوشاک نرو آنقدر که زیاد هست سبزی مارکت خیلی خوبه البته چوب خوری داره ولی بعد شیش ماه رو دور میفتی مخصوصا اگر ارتباط صمیمی با مشتری برقرار کنی کنارش ترشی رب انار گردو عسل و... میتونی بیاری انواع چاشنی خورشت و ... دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 170 چی بزنم اخه هزچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم دوتا بچه مدرسه ای اولی و پیش دبستانی دارم باید بتونم مدریتش ... جاش هم مهمه پایین شهر اصلا سمتش نرو نمیگیره دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...
titi78تیتی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 815 جاش هم مهمه پایین شهر اصلا سمتش نرو نمیگیره پایین شهرم ولی منطقه شلوووووووغ
پوچک عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 170 پایین شهرم ولی منطقه شلوووووووغ پایین شهر معمولا سبزی آماده نمیگیره جای متوسط که کارمند ها هستن خوبه دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6949 چی بزنم اخه هزچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم دوتا بچه مدرسه ای اولی و پیش دبستانی دارم باید بتونم مدریتش ... لوازم آرایشی، لوازم تحریر، لباس بچه گانه، ببین چی بیشتر مورد نیاز هست تو اون منطقه که میخوایی مغازه اجاره کنی.
titi78تیتی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 815 لوازم آرایشی، لوازم تحریر، لباس بچه گانه، ببین چی بیشتر مورد نیاز هست تو اون منطقه که میخوایی مغازه ... لوازم ارایشی ک علاقه ندارم بزنم خودم لوازم تحریر خیلی دوست دارم که میگن درامدش کمه نمیرسونم قسط وام و اجاره مغازمو بدم لباس بچه هم میگن باز دست زیاده توش واقعا تو هرشغلی یه بهونه هست نمیدونم چرا تهیه غذا توفکرم بود که دست تنها نمیشه
مامی،نعنا عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 6949 لوازم ارایشی ک علاقه ندارم بزنم خودم لوازم تحریر خیلی دوست دارم که میگن درامدش کمه نمیرسونم قسط وام ... غذا وقت گیره بچه داری نمیشه. سوپری نمیشه بزنی ؟
titi78تیتی مدیر استارتر عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 815 غذا وقت گیره بچه داری نمیشه. سوپری نمیشه بزنی ؟ تایم کارش زیاده