2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا. هر چی میخوایی بزنی خوب راجعبش تحقیق کن. بتونی تو اینستا تلگرام ایتا کانال بزنی خوبه. مغازه ...

چی بزنم اخه هزچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم دوتا بچه مدرسه ای اولی و پیش دبستانی دارم باید بتونم مدریتش هم بکنم 

الان اصلا سمت پوشاک نرو آنقدر که زیاد هست 

سبزی مارکت خیلی خوبه البته چوب خوری داره ولی بعد شیش ماه رو دور میفتی مخصوصا اگر ارتباط صمیمی با مشتری برقرار کنی 

کنارش ترشی رب انار گردو عسل و... میتونی بیاری انواع چاشنی خورشت و ...

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

چی بزنم اخه هزچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم دوتا بچه مدرسه ای اولی و پیش دبستانی دارم باید بتونم مدریتش ...

جاش هم مهمه پایین شهر اصلا سمتش نرو نمیگیره

دل ما بود ولی تنگ شما بود چرا 🌺🥺خرداد ماهی متاهل /علاقمند به روانشناسی و فلسفه / بپذیریم نقص ها را ...

پایین شهرم ولی منطقه شلوووووووغ

پایین شهر معمولا سبزی آماده نمیگیره جای متوسط که کارمند ها هستن خوبه

چی بزنم اخه هزچی فک میکنم ب نتیجه نمیرسم دوتا بچه مدرسه ای اولی و پیش دبستانی دارم باید بتونم مدریتش ...

لوازم آرایشی، لوازم تحریر، لباس بچه گانه، ببین چی بیشتر مورد نیاز هست تو اون منطقه که میخوایی مغازه اجاره کنی‌. 

لوازم آرایشی، لوازم تحریر، لباس بچه گانه، ببین چی بیشتر مورد نیاز هست تو اون منطقه که میخوایی مغازه ...

لوازم ارایشی ک علاقه ندارم بزنم خودم 

لوازم تحریر خیلی دوست دارم که میگن درامدش کمه نمیرسونم قسط وام و اجاره مغازمو بدم 

لباس بچه هم میگن باز دست زیاده توش واقعا تو هرشغلی یه بهونه هست نمیدونم چرا 

تهیه غذا توفکرم بود که دست تنها نمیشه