2777
2789
عنوان

خجالت میکشم بگم همین الان وضو یادگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 50 پست
عزیزم ان شاءالله قبول باشهبرام دعا کن چندروزه زندگیم بهم خورده بچه هام گناه دارن

ان شالله مشکلت حل میشه

سجده کن و تا جایی که میتونی ذکر یونسیه رو بگو مثل آب رو آتیشه 

اگه بعد نماز باشه بهتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرین عزیزم انشالله روز ب روز با ایمان تر فقط جسارتا کاشت ناخنم نداشته باش وضو جبیره ای نداریم اب نم ...

سرچ کردم عزیزم مرجع تقلید ها گفته بودن. تمام مراحلشم دقیق خوندم. سر تیترشم وضو جبیره ایی بود🙂

آفرین

منم یه وقتایی یادم میره.دختر خواهرم،پنج سالشه،انقدر شعر وضو رو خوند منم حفظ شدم

میشویم صورتم را

دست راست و چپم را

مسح میکشم سرم را

پای راست و چپم را

😂

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

بیشتر ببینید
چقدر آدم مشعوف میشه میبینه مشتاق نماز شدین. خدا به زندگی تون برکت بده

عزیزم من مشتاق نشدم استارتر شده 

صرفا گفتم که یادم رفته 😅

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
وای آفرین امیدوارن اول سالی این اتفاق شروع اتفاقاته قشنگ زندگیت باشه💞. تو یکی از تاپیکات دیدم روانش ...

ممنونم عزیزم💜

اره روانشناسی میخونم اما ترم های اولم. بپرس اگر بتونم راهنماییت میکنم چون خودم تراپیست داشتم

سلام .توی این ایام ماه مبارک و شبهای قدر ، لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

بیشتر ببینید