2777
2789
عنوان

خجالت میکشم بگم همین الان وضو یادگرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 50 پست
ممنونم عزیزم💜اره روانشناسی میخونم اما ترم های اولم. بپرس اگر بتونم راهنماییت میکنم چون خودم تراپیست ...

نه راجب رشته ت سوال داشتم:) من امسال کنکور دارم و یکم دو به شک هستم که چه رشته ای برم. شما از چه رشته ای رفتید روانشناسی؟ راضی هستید از فضای کلاس و درسا؟ جوری نیست که خسته کننده و کسل باشه؟ می‌شه یکم ازش بگید🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه برام دعا کنی بع جیزی که میخوام برسم؟

کسایی مثل شما تو این شرایط دعاشون خیلی میگیره🥹🥹🥹

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

و اینکه ازت میخوام ادامه بدی ،بعد یه مدت نمیتونی نمازو کنار بزاری،زندگیت تغییر میکنه و میگی من چطور قبلا زندگی میکردم؟

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
سلام .توی این ایام ماه مبارک و شبهای قدر ، لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا ...

خدایا محمدصادق و خواهرش رو خوب کن شفا عنایت کن الهم صل علی محدوآل محمدان شاالله شفاپیدا کنن به دست های بریده ابالفضل💔🤲

و اینکه ازت میخوام ادامه بدی ،بعد یه مدت نمیتونی نمازو کنار بزاری،زندگیت تغییر میکنه و میگی من چطور ...

وای اره دقیقا 

میشه جزء فراموش نشدنیه زندگیت 

من خودم از نه سالگی می‌خوندم این وسطا ول کردم دوباره از دبیرستان شروع کردم 

الان میگم اون وسطا چرا نخوندم واقعا 

نه راجب رشته ت سوال داشتم:) من امسال کنکور دارم و یکم دو به شک هستم که چه رشته ای برم. شما از چه رشت ...

راستش از استاد هامون خیلی راضیم با اینکه دانشگاه ازاد میرم اما چون روانشناسی خوندن واقعا اکثرا شعور و درک بالایی دارن. اکثرا خودشون کلینیک دارن که حتی کمک هم بخوای راهنماییت میکنن توی مشکلات خودت. درامدشم که خیلی خوبه من خودم تراپیست داشتم 45 دفیقه ایی 800 میگرفت. اماا در باره فضای کلاس باید بهت بگم که توی کلاس های ما حتی یک پسر هم نیست. 52 نفریم همه دختر و این رشته اصلا پسرا نیستن. اگر برات مهمه این موضوع. من خودم وقتی فهمیدم ناراحت شدم نه براب دوستی و این چیزا چون اهلشم نیستم، صرفا چون جو کلاس ها یکم خشک و یخ شده همه دختریم. درساشم خوبه ما که فعلا چیز سختی نداشتیم

وای اره دقیقا میشه جزء فراموش نشدنیه زندگیت من خودم از نه سالگی می‌خوندم این وسطا ول کردم دوباره از ...

خیلی خوبه (:

بیشتر ببینید
نه راجب رشته ت سوال داشتم:) من امسال کنکور دارم و یکم دو به شک هستم که چه رشته ای برم. شما از چه رشت ...

و رشته دبیرستانمم تجربی بود. دانشگاه ازاد هر رشته ایی باشی میتونی رشته غیرمرتبط با دیپلمت ثبت نام کنی. اما برای کنکور و دولتی اوردن فکر کنم باید کنکور انسانی بدی

ممنونم از وقتی که گذاشتی🌷نه راستش اینکه مختلط باشه یا نه اصلاااا مهم نیست برام دانشگاه جای درس خوندنه دیگه😭 بیشتر سر همین درس ها و بعد دانشگاه اینکه قراره چی بشه دودل هستم آخه شنیدم برای اینکه بتونی کار خودتو راه بندازی باید ارشد بگیری و دردسر داره...

ممنونم از وقتی که گذاشتی🌷نه راستش اینکه مختلط باشه یا نه اصلاااا مهم نیست برام دانشگاه جای درس خوند ...

منم شنیدم اما خیلیارو دیدم لیسانس دارن و تراپیست شدن. با حقوق کمتر شروع کردن تا جا بیوفتن

و رشته دبیرستانمم تجربی بود. دانشگاه ازاد هر رشته ایی باشی میتونی رشته غیرمرتبط با دیپلمت ثبت نام کن ...

نه از تجربی و حتی ریاضی هم ‌می‌شه رفت روانشناسی جزو رشته های شناوره. من خودم تجربیم

منم شنیدم اما خیلیارو دیدم لیسانس دارن و تراپیست شدن. با حقوق کمتر شروع کردن تا جا بیوفتن

چه جالب پس می‌شه! همش نگران این بودم آخه هشت سال بخوای بخونی و کار نکنی فرسوده می‌شی😭