2777
2789

بستگی به رژیم داره 

من که میرفتم صورتم چاق نمیشد 

عضله سازی تو خانم ها خیلی کمتر اتفاق میوفته و دیر تر واسه تناسب اندام ولی خوبه 

و اینکه وقتی رفتی باشگاه نباید ول کنی اگه ول کنی میشی همون ادم قبلی 

بستگی به رژیم داره من که میرفتم صورتم چاق نمیشد عضله سازی تو خانم ها خیلی کمتر اتفاق میوفته و دیر تر ...

وای وای ناموصن داره حالم از همچی بهم میخوره از خودم از دستام از پاهام ازین کمر ازین صورته لاغر  چیکار کنم باشگام ک اینجوریه 😑😑😑

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

وای وای ناموصن داره حالم از همچی بهم میخوره از خودم از دستام از پاهام ازین کمر ازین صورته لاغر چیکا ...

حالا برو واسه چندماهی از قبل بهتر میشی نمیگم تغییر نمیکنی بعله قطعا میکنی  چند کیلویی به وزنت اضافه کن به مربی بگو تمرین خصوصی و برنامه غذایی برات بنویسه  

منم چون رژیم غذاییم و خوابم خوب نبود خیلی تغییر نکردم 

ولی واقعا خوبه هم واسه روحیه هم سلامتی 

اره سیب زمینی تخم مرغ آبپز ماکارونی امگا ۳ و ویتامین سی اینا بخور قطعا تغییر میکنی اعتماد بنفس میگیر ...

امشب چقد گریه کردم نگاه کردم ب پاهام انقد مشت زدم به پاهام ، خیلی حالم بهم میخوره ازین وضع 

واقعا دیگه از ادمای لاغر متنفرم به معنای واقعییی متنفر 

اصا کسی منو درک نمیکنه دورو وریام درکم نمیکنن ک من دارم چی میگم اونا جایه من نیستن 

خیاطی میخونم انقد دوس دارم لباسای قشنگ بدوزم بپوشم ولی کدوم بدن کدوم اندام؟

میگن آره تو نا شکری میکنی ، شاید ناشکری باشه ولی من شب و روزم شده این مسئله شاید لحظه ای از یادم نره ک اینجوریم