2777
2789
عنوان

یه حس شششمییییی خوش قلب لطفا❤❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 89 پست
مثلا چقدر ؟؟؟چند سال یا چند ماه

اول فاطمه ازدواج کنه بهتره .

بعدم حرفا من تو بادت مبره

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم عزبزم خیره

کاکتوس جون میگی فکرش چیه ازدواج مجدداره خوشبخت میشه ؟؟؟

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
هزچی درمورد ازدواج مجددم حس میکنی بگو لطفا،واینم بگو هومن دوسم دار؟

هومن  موزیع  مغروره هوله

درخواست دوستی دیگ قبول نمیکنم . برام دعا کنید به پیمان برسم ، هرکی خواست وقتی توسل میخونم براش دعا کنم بهم بگه.

فاطمه و یاسمین زیاد تاخیر ندارن خیلی

عزیزم میشه بگی با اون خواستگارم وارد رابطه میشم نامزد میکنم دقیقا زمانش رو کی حس میکنی دعات میکنم 

و دویدُ افتاد اما بلند شد، باید می رسید!🌱'

هومن موزیع مغروره هوله

کاکتوس جون جواب منم بده ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️خداخیرت بده شوهرم ازدواج مجدداره من ازدواج محددارم بخاطربچه هام نگرانم 

یاحضرت علی اصغریه بارمعجزه ت روبهم نشون دادی بادادن دوتابچه بعدچندسال این محرم وصفرم منتظردستای کوچک تووحضرت رقیه م  تااربعین زندگیم درست کنین تااخرعمربه همه میگم  چقدرمهربونین چقدردستای کوچکتون  معجزه گرن ❤️❤️🥹🥹برای درست شدن زندگیم یه صلوات می فرستین برای حضرت علی اصغروحضرت رقیه  ❤️❤️❤️
بیشتر ببینید
نمیره اسکرین میگیرم ازشبنظرت چقدر چند ماه یا چند سال؟

شاید یه سال شایدم شیشه ماه

اول فاطمه ازدواج کنه بهتره .بعدم حرفا من تو بادت مبره

عزیزم میشه بگی پ چجور ادمیه؟ازم خوشش اومد؟

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍