2777
2789
عنوان

چندبار عاشق شدین⁉⁉⁉✨🤞

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 48 پست
واقعا خدارو شکر کن چون اگه یکطرفه باشه همش عذابه

دقیقا و کلا میترسم از عشق،همیشه میگم خداکنه عاشق نشم

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عشق عشق باشه فقط یه بار میشه اونم واقعی.البته من اعتقاد ندارم .ولی خب احترام و وفادار بودن و پایبند ...

موافقم عالی گفتی 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی چو هستی خوش باش    

یبار عاشق شدم تو سن ۱۴ سالگی مجازی بعد از اون عاشق کسی نشدم فقط در حد کراش زدن بود

14سالگی عشق واقعی نبوده بنطرم 

به بارطرف خیلی لاشی بود😁به همه نظر داشتکافی بود یه پشه ی‌ ماده از کنارش رد شه، تمام سعیشو میکرد بار ...

حیف شد😂💔بهتر خیر توش بوده ممکن بود خدایی ناکرده اگه باهاش میرفتی تو رابطه اسیب میدیدی

حیف شد😂💔بهتر خیر توش بوده ممکن بود خدایی ناکرده اگه باهاش میرفتی تو رابطه اسیب میدیدی

آره

میدونم ب منم وفا نمیکرد و ولم میکرد

ولی خیلی عاشقش بودم، لعنتی هر جا میرفتم بش فکر میکردم🤭

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
14سالگی عشق واقعی نبوده بنطرم

ولی اولین حسایی که تجربه کردم با اون بود 

واسه خودم شاعری شده بودم شعر می‌نوشتم 🙂😂💔 اون باعث شد من مسیر زندگیم تغییر کنه . شاید اگه وارد زندگیم نمیشد من الان دانشجو پزشکی بودم