2777
2789
عنوان

نماز شب💚 اسم بدین دعاتون کنم🤲

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 256 پست
قبول باشه التماس دعا بیشتربیشتربرای @حنای_من @اعتصامی @فرانک20 @آرزوهام3 @دختری_که_جک_ولش_کرد د ...

ممنون مادر عزیزم محبت کردین خیر ببین ان شالله

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون مادر عزیزم محبت کردین خیر ببین ان شالله

عزیز دلی ....فدات بشم خوشبختی شماها آرزوی منه

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
عزیز دلی ....فدات بشم خوشبختی شماها آرزوی منه

قربونتون بشم ممنون از دعای خیرتون ان شالله تنتون همیشه سالم و دلتون شاد باشه الهی آمین خدا همسر مرحومتونم بیامرزه 

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

عاطفه 

مهدی♥️

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

زهرا مامان محمدطاها 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
بیشتر ببینید
قربونتون بشم ممنون از دعای خیرتون ان شالله تنتون همیشه سالم و دلتون شاد باشه الهی آمین خدا همسر مرحو ...

عزیزدلی 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

فاطمه🥺

الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درست نیست به اجبار نی نی سایت گرامی همینجوری زدن😁😅

بیشتر ببینید
تو رو خدا به اسم کاربریم خیلی دعا کن انشالله من و خواهرم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کن ...

سلام عزیزم خوبی 

برات دعا کردم گلم اسم تک تک خواسته هاتو آوردم انشاالله به حق محمد وآل محمد به هر خواسته ای داری برسی و خدا به دلت آرامش بده🤲💚