2777
2789

مشکل اسنپ چیه.نهایت به بابات بگو همراهت بیادو برگرده.من خودم هیچ وقت به هیچ کس نمیگم با وجود اینکه کسی دریغ نمیکنه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده نفر و یه نینی سایت اسیرن ک شوهر اسی خوابش سنگینه خواب میمونه

🤣🤣🤣🤣🤣

با همه با لحن دوستانه صحبت میکنم اگر از من خیلی بزرگتر هستین و دوستانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

وا حالا نصفه شب زنگ برنی دامادتون بیاد برسوندت؟ خوب خالا ۵ ساعت بخواب صبح با اسنپ برو شوهرتم که خواب ...

نه بایدبرم سحری خواب میمونه

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
میگن امن نیس ترسیدم

من ک همیشه میگیرم تا حالا ک چیزی ندیدم گلم

اگ اسنپ میترسی

زنگ بزن تاکسی سرویس 

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

بیشتر ببینید