2777
2789

شب قدر هزار برابر بیشتر دعا هامون مستجاب میشه💗🖤🖤

بیاید برا مشکلات هم دعا کنیم تا خدا سریعتر اجابت کنه💚🖤🖤

خدا رووف و مهررونه و بخشنده و کریمه🩵🤎🖤🖤

تو رو خدا دعا کنید  من از دست دشمنم نجات پیدا کنم ابرویی که بیگناه ازم برد دوباره بهم برگرده دعا کنید سال خوبی برام باشه اتفاقای خوبی برام بیفته و به حاجت دلم برسم🤲🤲🤲🤲

منم دعا میکنم به حق فاطمه زهرا صد برابر بلا ازتون دور بشه و هر چی خیره براتون پیش بیاد

🤲🤲🤲🤲

انا انزلناه فی لیله القدر  و مادراک ما لیله القدر لیله القدر خیر من الف شهر تنزل الملائکه و روح فیها باذن ربهم من کل امر سلام هی حتی مطلع الفجر

برای روح رفتگان هم دعا کنید🖤

برای شادی روح پدرم بیزحمت صلوات میفرستین

دوستان ماما هستم

آدرس پیجم توی امضام هست

اگه دوست داشتین عضو بشین🎀🍓

حال و هوای پیجم قشنگه

😍

اگه بگید از نی نی سایت اومدین  ویزیت رایگان میکنم😍

اطلاعاتم شکر خدا خیلی خوبه

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی آمین 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
بیشتر ببینید

خواهشامنم دعاکنین امسال ازدواج کنم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😓😓😓😓

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏 آرزوی اینو دارم ازدواج کنم و بچه داشته باشم با ذوق نگاش کنم وقتی بغلمه دستای کوچیکشو بگیرم و لذت ببرم و از این همه خوشبختی اشک بریزم.وقتی بزرگتر شد ببرمش مدرسه با عشق غذا درست کنم بعدبرم بیارمش. اونوقت هیچی از خدا نمیخوام دیگه 

بیشتر ببینید

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

سال پیش رو سال سرنوشت سازیه برام 

خواهش میکنم، شده یه آمین یه صلوات به دعای امشبم بگید

شاید دعای یکیتون در حقم گرفت🥲🥲

خانما لطفا دعا کنید سال پیش رو برام معجزه بشه و شاغل بشم تو شغل مدنظرم🙏🏻🤲🏻🥲 امضام🖤

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِبه نام خداوند رحمتگر مهربانإِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ ال ...

برای منم سال سرنوشت سازیه ان شاء الله هر چی خیره برات پیش بیاد

برای منم دعا کن

بچه ها هرکی تو این تاپیک کامنت گذاشت و من لایکش کردم یعنی براش صلوات فرستادم

لطفا این کامنت رو لایک نکنید چون لایک های این کامنت رو اصلا نگاه نمی‌کنم فقط تو همین تاپیک کامنت بذارید اگه صلوات فرستادم لایک می‌کنم

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

برای منم سال سرنوشت سازیه ان شاء الله هر چی خیره برات پیش بیادبرای منم دعا کن

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید