2777
2789

منم چند وقت پیش به این فکر کرده بودم 

بعضی از کارگرا یا بناهای روزمزد کنار خیابون می‌ایستند برای اینکه کسی ببرتشون سرکار 

به این افراد کمک کن، مواد غذایی بگیر و بهشون بده بگو نذریه

در سن عیاشی هستم اما ذهن آرامش‌طلب و سالمندی دارم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوخی کردم دیگه ، شماهم همه چی رو جدی میگیرید ، وگرنه وضعیت مالیمون خوبه ، همسرم کشاورز و دامداره ، ب ...

اره اگه آدم وضعش خوب باشه بچه خیلی ام عالیه 

ولی وقتی سختی بکشه فایده ندارد 

برای بچه سوم هم تبریک میگم

کجا میخای بری ؟ چقد میشه ؟

باشهرخودمون فاصله زیادی نیست حدود ۱۵۰کیلومتر ولی این یه سال خرده نشد برم بنا به خاطر خیلی مشکلات وبدهکاریهایی که برای همسرم پیش اومد قول این عید دادیم بریم پیششون ولی هنوز نشد

دقیقا دوستم شوهرش تو کمیته امداد کار میکنه به کسی که اونجا کمک نمیشه نیازمند واقعیه

هرکمکی که توی این ارگان ها میشه اول نصفش می‌ره برای خودشون بعد هم مقداریش به مردم اونم برااینکه لو نرن

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

ببین آخه من پول زیادی ندارم و میخوام یه کمکی کنم و اونقدری پول ندارم واسه همین دنبال یکیم که واقعا و ...

ایشالاکه هیچ آدمی نباشه که به نون شبش محتاج باشه..ولی گلم شمامیتونی بری بیمارستان به مریض ها کمک کنی شایداینجوری آروم بگیری.مثله اوناییکه تازه زایمان کردن ویه آبمیوه ندارن بخورن که حالشون جابیاد..من خواهرم همین بوداگه من به دادش نمی‌رسیدم ازحال رفته بود.البته خودمم مطلقه هستم امابازم خداموشکرمیکنم ومنتظر کسی مثله شمانیستم که بیادکمکم‌کنه..خدایابزرگیتوشکر

یه بنده خدا شوهرش سرطان داشت سه ماه پیش فوت کرد 

این موند با سه تا بچه

رفته بود خیریه...... اسم نمیبرم کدوم خیریه تو مشهد

گریه میکرده نیگفته شوهرم فوت کرده سه تا یتیم دارم

آقاهه پشت میز نشسته بوده گفته به منننن چه که یتیم داری من جیکار کنم

حالا از همون خیریه بارها نیومدن دم خونه ها در میزدن و کمک میگرفتن برا امور خیریه

من قبلا کمک می‌کردم اما از زمانی که فهمیدم با این بنده خدا چه برخوردی داشتن دیگه کمک نکردم

میتونی بری پرورشگاه ب بچه های بی سرپرست کمک کنی 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید
ایشالاکه هیچ آدمی نباشه که به نون شبش محتاج باشه..ولی گلم شمامیتونی بری بیمارستان به مریض ها کمک کنی ...

بخدا نمیخواستم کسی رو ناراحت کنم و حس بد بدم ، من کی باشم که کمک کنم ، خدایه که کمک میکنه ، من چیکاره ام مگه