2777
2789
میخوای کمک کنی؟چه نقدی چه غیر نقدی یه سری به پیح پرویز پرستویی و رسول خادم بزناونها خیلی جوانمرد هست ...

به پرویز پرستویی که نمیشه اعتماد کرد ، فقط فیلم میگیره ولی آخرش کمکی بهشون نمیکنه

آخه خادم؟

بله جهان پهلوان خادم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

به پرویز پرستویی که نمیشه اعتماد کرد ، فقط فیلم میگیره ولی آخرش کمکی بهشون نمیکنه

خب پس جهان پهلوان خادم 

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
سلام گلم. برم و برگردم حدود ۹۰۰ میشه با دوتا بچم که بریم وبیایم

ببین آخه من پول زیادی ندارم و میخوام یه کمکی کنم و اونقدری پول ندارم 

واسه همین دنبال یکیم که واقعا واقعا نیار داشته باشه ، کسی که به نون شبش محتاج باشه و یه دردی ازش دوا ، امیدوارم خدا سلامتی بده ، از من ناراحت نشو منو حلال کن 

ببین آخه من پول زیادی ندارم و میخوام یه کمکی کنم و اونقدری پول ندارم واسه همین دنبال یکیم که واقعا و ...

انشلله قبول باشه نذرت عزیز مهربونم😘😘😘خداآدم نیازمندش رو بزاره سرراهت😘😘😘😘 امشب خیلی شب قشنگ و خیلی شب بزرگیه پس باقلب مهربونت دعاکن منم برم دیدن پدرمادرم

شاید اونی که نسیه گرفته نیازمند واقعی نباشه و مجبور شده واسه اولین بار نسیه بگیره ، از کجا میشه فهمی ...

نه اونایی که وضعشون بده معلومه چون چند سابقه دارن خود صاحب فروشگاه میشناستشون

شاید اونی که نسیه گرفته نیازمند واقعی نباشه و مجبور شده واسه اولین بار نسیه بگیره ، از کجا میشه فهمی ...

من یکی رو میشناسم پولش از پارو بالا میره اما کلا نسیه میگیره 

در سن عیاشی هستم اما ذهن آرامش‌طلب و سالمندی دارم.

ببخشید نیازمند واقعی هستی که میخوای پیگیر بشی برای بچه دوم !؟؟؟ خب وقتی واقعا نیازمندی ی بچه داری دی ...

شوخی کردم دیگه ، شماهم همه چی رو جدی میگیرید ، وگرنه وضعیت مالیمون خوبه ، همسرم کشاورز و دامداره ، بچه ی سوم هم میخوایم

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی