2777
2789
عنوان

شوهرم کلی کتکم زد موهامو کشید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 102332 بازدید | 577 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرا عزیزم؟ ده سال؟ چرا ندیدیش. خب بعد از چند سال آدم کم کم عادت میکنه

زمانی ک جدا شدم ن شرایطشو داشتم ک من نگهش دارم خودمم تو خونه پدرم زیادی بودم حالا اونو کجا میخواستم نگه دارم مهریمم تمام و کمال بخشیدم ک فقط بهم حق طلاقو بده با ی چمدون لباس برگشتم خونه پدرم نگم واست ک بعدش چیا ک نکشیدم اما زد و بعد سه سال ازدواج مجدد کردم خدارو شکر زندگیم با این همسرم خوبه و خیلی کارا واسم کرد .دخترمم با همسر سابقم چن سالی میشه ک رفتن گرجستان زندگی میکنن خواهرشوهر سابقم با همسرش گرجستان زندگی میکردن و هر دو کارمند بانک بودن اینم با پدرش چن ساله ک رفتن دیگه همونجا

یکی از دلایلی که مردا یه جوری میشن ، انتظاراتی که از رابطه جنسی دارن مرتفع نمی شه ،مردا معمولا با خا ...

کلا سمتم نمیاد پس میزنه منو

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
چرا ندیدیش خودت نخواستی حتما زیاد دوستش نداشتی

مگه میشه بچتو دوس نداشته باشی اما شرایطشو نداشتم ک نگهش دارم الآنم چن ساله با پدرش رفتن گرجستان اینجا نیستن منم دلم ی جورایی ب همین شرایط عادت کرده 

زمانی ک جدا شدم ن شرایطشو داشتم ک من نگهش دارم خودمم تو خونه پدرم زیادی بودم حالا اونو کجا میخواستم ...

خب خدا رو شکر که الان اوضاعت خوبه. انشالا دخترت هم سالم و خوشحال باشه. منم با یه چمدون اومدم خونه پدرم که مستاحره. 

چرا جدا شدی با وجود دخترت ببخشید اگر برات ارزش داشت جدا نمیشدی

نه اینو نگو عزیزم. یه روزی میرسه که حتی خود بچه راضی میشه به جدایی پدر و مادر. من خودم ده ساله تحمل کردم بخاطر دخترم ولی نشد که نشد. حالا بچمو گرفته و منم بیرون کرده