2777
2789
عنوان

داداشم روزه میگیره ولی همش با زنش بدرفتاری میکنه وکتکش میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 30 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من شنیدم مردی که خانوادش ازش راضی نیستن همیشه مورد نفرین خداونده

منم زیاد بهش میگم اصلا انگار ن انگار 

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤

روزش باطل نیس همچین ادمی؟

باطل بودن نبودنشو ما نمیتونیم تشخیص بدیم 

روزه واجبه حق اللهه

احترام به همسر حق الناسه این دوتا متفاوتن 

مام در جایگاهی نیستیم بگیم روزش باطله یا صحیحه ولی چیزی ک مشخصه اینه داداشت نمیدونه واسه چی روزه میگیره

هر کی روزه میگیره مومن نیس

آره دیگه مشکل همینه درحالی ک وقتی روزه هستی باید هیچ خطایی نکنی یعنی دستت هم روزه است از انجام دزدی و کتک و هر کار خلافی

بعدشم مشکل ما اینه ک متاسفانه انقدر آدمایی ک ظاهرا حجاب و نماز و روزه دارن کارای اشتباه و غیراخلاقی میکنن ک بقیه رو از دین زده میکنن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
مومن ربط به روزه نداره تمام ادیان روزه دارند.ربط داره به اخلاق .ذات تربیت .کنترل خشم .دوست .خانواده ...

بله ولی خدا نگفته وقتی روزه اید ققط نباید بخورید

گفته همه اعضای بدن از کار حرام و ظلم روزه باید باشن حداقل باید حرمت روزه رو نگه دارن

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
آره دیگه مشکل همینه درحالی ک وقتی روزه هستی باید هیچ خطایی نکنی یعنی دستت هم روزه است از انجام دزدی ...

دقیقا منم‌بهش میگم

متاهل ومتعهد❤️❤️حرفی ندارم فقط کاراگاه بازی رو بزار برای زندگی خودت وسرت رو از تو زندگی مردم در بیار🫰🏻از تاریخ ۲۵ دی تاپیک ها متعلق به من هست ❤