2777
2789
عنوان

پسرم یکسالو چهار ماهشه الان بیبی چک زدم انگاری مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 46 پست
فکر سقط پسرم رو داشتم و ناشکری کردم تنبیهش این بود خودم تو دو سالگی پسرم درگیر کانسر شدم حتی فکرشم ن ...

نه تنبیه نیست، من یه دختر 4ساله دارم، دوست دارم دوباره بچه داشته باشم دو سال پیش متوجه شدم لوپوس دارم، الانم دو سه روز از پریودم گذشته دو تا بیبی چک زدم مدیکور هاله کمرنگ داده همون اول روژان فقط خط C  داده، دوست دارم باردار باشم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی اینجا همه میگن گناههو فلان ولی شما باید شرایط خودتو بسنجی گاهی شرایط جوریه که نگه داشتنش گناه بز ...

من موندم شماها چجوری می‌خواین جواب خدارو بدین که امضای قتل یه آدمو آنقدر راحت میدید

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

بیشتر ببینید
نخیر نیستبرو سرچ کن ببین چ گناهیهمگ ما کیم ک جون ی ادمو بگیریم

عزیز من باشما بحثی ندارم ادم یکبار جونش گرفته بشه بهتره تا ذره ذره گرفته بشه در ضمن منم نگفتم سقط کن نه تشویق کردم نه رد کردم گفتم شرایط رو بسنجه

نگه دار منم پسر ی سال و سه ماه بود دومی باردار شدم

وای اصلا شرایطم راحت نیست خیلی شرایط سختی دارم تازه اسباب کشی کردم خودم تنها مبل بلند کردم فرشامو حا به جا کردم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
اول برو آزمایش بده تا مطمئن بشی بعد دربارش تصمیم بگیر ، به بی بی چک خیلی اعتمادی نیست ، پیش میاد اشت ...

خدا کنه اشتباه باشه ولی ۱۴ روز تاخیر دارم چون رابژه پرخطر نداشتیم بیبی چک نزدم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
فکر سقط پسرم رو داشتم و ناشکری کردم تنبیهش این بود خودم تو دو سالگی پسرم درگیر کانسر شدم حتی فکرشم ن ...

وای خدایا خیلی سخته من دارم سکته میکنم