2777
2789
عنوان

پسرم یکسالو چهار ماهشه الان بیبی چک زدم انگاری مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 46 پست
جواب من به خدا ربطی به تو نداره نگفتم سقط کن گفتم شرایط رو بسنجه

فقط یک درصد فکر کن این شخص به حرف شما این کارو کرد اونوقت چی ؟؟؟شاید شما بگی شرایط و بسنج اون بخونه بنا به شرایط سقط کن 

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بیشتر ببینید

یک سال و چهار ماه که خوبه هشت ماه دیگه بدنیا بیاد دو سال فاصلشون میشه. 

پس من چی  بگم ☘️ من پسرم یک سال و دو ماهش بود دومی به دنیا اومد🤣

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از خدا می‌خوام ک‌متوحه نشم و باردار بشم و بچم سالم به دنبال بیاد😭🥺🥺🥺🙏🙏

انشالله عزیزم امیدوارم هرچه زودتر همچین اتفاقی بیوفته برات

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
یک سال و چهار ماه که خوبه هشت ماه دیگه بدنیا بیاد دو سال فاصلشون میشه. پس من چی بگم ☘️ من پسرم یک س ...

وای یا خدا اصلا تصورش هم وحشتناکه پسرم دهن منو سرویس کرده 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
انشالله عزیزم امیدوارم هرچه زودتر همچین اتفاقی بیوفته برات

خدا شاهده اولش ترسه ولی بعدش شیرینه...خودم یه خدا خواسته دارم...اگه ببینیش چه جیگریه

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برا خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بیشتر ببینید
فقط یک درصد فکر کن این شخص به حرف شما این کارو کرد اونوقت چی ؟؟؟شاید شما بگی شرایط و بسنج اون بخونه ...

وا از خودت حرف درمیاری این دو تا جمله یکیه باشه هر چی تو میگی بحثی ندارم جان مادرت ریپ نزن 

وای یا خدا اصلا تصورش هم وحشتناکه پسرم دهن منو سرویس کرده

ببین خیلیییی سخت بود.  بخصوص برای من که دست تنها هم بودم.  ولی هدیه خدا بودن.. 

شیرینی های خودشم داشت.  فاصله کم خیلی خوبی ها برام داشت.  هر دو رو راحت از شیر و پوشک گرفتم.  دنیاشون یکی بود.  همیشه هم بازی داشتن. و مثل اکثر بچه های الان تنها بزرگ نشدن.  

خدا شاهده اولش ترسه ولی بعدش شیرینه...خودم یه خدا خواسته دارم...اگه ببینیش چه جیگریه

من اصلا درد پریود دارم شانسی گفتم یه بیبی بزنم الان دیدم مثبته اصلا باورم نمیشه چون همیشه عقب مینداختم برام عادی بود تاپیک هم زدم قبل از این درموردش 

ببین خیلیییی سخت بود. بخصوص برای من که دست تنها هم بودم. ولی هدیه خدا بودن.. شیرینی های خودشم داشت ...

برای من فاصلشون دوسال میشه نمیدونم دلم میخاد نگهش دارم چون الان قلب هم داره دیگه ولی سختمه بارداری سختی داشتم پسرمم خیلی شیطونه 

برای من فاصلشون دوسال میشه نمیدونم دلم میخاد نگهش دارم چون الان قلب هم داره دیگه ولی سختمه بارداری س ...

ببین اگه زندگیت روبه راهه.  اوضاع مالیت خوبه و از همههههه مهم تر شوهرت مرد خوبیه نگهش دار. 

سختی هاش یکی دو ساله.  هر چی بزرگتر بشن راحتتر میشی 

صددددددددددددددددددددددددد در صددددددد نگهش دار.

قدمش پر خیر و برکت 

اتفاقا هم بازی میشن عالیه عالی

کاش منم پسرم یک سال بود باردار میشدم الان یک شش ساله داشتم یک پنج ساله

ببین اگه زندگیت روبه راهه. اوضاع مالیت خوبه و از همههههه مهم تر شوهرت مرد خوبیه نگهش دار. سختی هاش ...

شوهرم مرد خوبیه ولی الان تو هواییم خونمون در حال ساخته اجاره نشین هستیم فعلا بخاطر همین دو دلم 

شوهرم مرد خوبیه ولی الان تو هواییم خونمون در حال ساخته اجاره نشین هستیم فعلا بخاطر همین دو دلم

خب خداروشکر که از شوهرت راضی هستی ـ

ببین من اعتراف میکنم که خودم هم دو دل بودم.  ولی خبببب خیلی از عواقبش ترسیدم.  گفتم حالا اگه بچه اولم تب هم بکنه من میذلرم پای اون و خودمو نمیبخشم... و ترجیح دادم با جون و دل نگهش دارم.  و خدا رو هزاران بار شکر میکنم که همچین فرشته ای بهم داده❤