جواب من به خدا ربطی به تو نداره نگفتم سقط کن گفتم شرایط رو بسنجه
فقط یک درصد فکر کن این شخص به حرف شما این کارو کرد اونوقت چی ؟؟؟شاید شما بگی شرایط و بسنج اون بخونه بنا به شرایط سقط کن
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا شاهده اولش ترسه ولی بعدش شیرینه...خودم یه خدا خواسته دارم...اگه ببینیش چه جیگریه
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
وای یا خدا اصلا تصورش هم وحشتناکه پسرم دهن منو سرویس کرده
ببین خیلیییی سخت بود. بخصوص برای من که دست تنها هم بودم. ولی هدیه خدا بودن..
شیرینی های خودشم داشت. فاصله کم خیلی خوبی ها برام داشت. هر دو رو راحت از شیر و پوشک گرفتم. دنیاشون یکی بود. همیشه هم بازی داشتن. و مثل اکثر بچه های الان تنها بزرگ نشدن.
شوهرم مرد خوبیه ولی الان تو هواییم خونمون در حال ساخته اجاره نشین هستیم فعلا بخاطر همین دو دلم
خب خداروشکر که از شوهرت راضی هستی ـ
ببین من اعتراف میکنم که خودم هم دو دل بودم. ولی خبببب خیلی از عواقبش ترسیدم. گفتم حالا اگه بچه اولم تب هم بکنه من میذلرم پای اون و خودمو نمیبخشم... و ترجیح دادم با جون و دل نگهش دارم. و خدا رو هزاران بار شکر میکنم که همچین فرشته ای بهم داده❤