2777
2789

یه دوستی دارم خیلی مهربون دلسوزه و وقتی کاری ازش بخوای همه جوره انجام میده ولی اگه مثلا با دوستش قرار بذارن ساعت ۴ همدیگه رو ببینن و اون ۶ بیاد به حدی عصبانی میشه که اونو از زندگیش حذف میکنه

یا عاشق یه نفر هست اما اگه اون یه کاری رو مطابق خواستش انجام بده ازش متنفر میشه و ترکش میکنه 

همچبن چیزی تاحالا ندیدم اختلالی چیزی نیست به نظرتون؟!

بله اختلاله 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

شاید باورت نشه ولی عمیقا دلم واسه دوستت سوخت🥲💔

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 🦋🖇                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد:)🌸🌱              ‌‌                                      

بیشتر ببینید
منم واقعا براش ناراحتمچرا اینجوریه؟

بشدت دل نازکه شاید سختی زیادی تو زندگیش داشته اینجوری زودرنج و دل نازکه

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 🦋🖇                                          اِسفَند ۱۴۰۳ هَمه چی عَوض شُد:)🌸🌱              ‌‌                                      

بیشتر ببینید