2777
2789
عنوان

اگه با جنین اهدایی یچه دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 124 پست
نهیه توده سلولی بودجنین که نیس بگم بچمهتقسیم اولیه سلولی که متوقفش کردنهر ماه یه بچه پریود میشیم ا ...

اون ک بچه نیست یه تخمکه

جنین ترکیب اسپرم و تخمکه آره آدم تا حدودی حس مالکیت داره ولی خیالت راحته یکی دیگه بزرگشون میکنه

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن گلم من ۶تا جنین دارم مونده تو فریز گفتم ببینم نمیشه بدون نوبت داد ب کسی حتماباید تونوبت باشین.من ت ...

اگر کسی پیدا بشه میشه داد عزیزم اما باید شهر خودتون باشه  خدا خیرتون بده ک اهدا میکنید و خانواده ای از چشم انتظاری در میارین

برای کسایی که میپرسناسپرم و تخمک رو در محیط آزمایشگاه لقاح میدن معمولا ماله افراد دیگری هستبعد سلول ...

وای چ اتفاق تلخیه برای اون بچه

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

چرابیشتر حس کنجکاوی بود تا وابستگیولی بیخیال شدم که پرس و جو بکنمبه دردسرش نمیارزید چون کلی مشک ...

یه سوال شما که جنین اهدا کردین . شرایطی داشت براتون ؟ 

مثلا از نظر بیماری های ژنتیکی بررسی شده بودین؟

خوب ذات چیزی دیگه هستبله خودمم

نمیدونم شاید حق با شما باشه . نظر من این بود شاید غلط باشه

ماشالله خیلی خوشگلید مخصوصا اون دندونای خرگوشیتون براتون لاحول و لاقوه الا بالله گفتم  

یه عمل بود که به جراحی اسپرم برمی‌داشتند تو ایراناز بیضهخوب اون راه برین

همون عمل و قراره اردیبهش انجام بدیم .اسمش میکروتسه 

ولی ممکنه اصلا اسپرم پیدا نشه

ن گلم من ۶تا جنین دارم مونده تو فریز گفتم ببینم نمیشه بدون نوبت داد ب کسی حتماباید تونوبت باشین.من ت ...

چرا ۶ تا فریز کردین؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

[QUOTE=376393109]خب مسلماً ظاهرش شبیه کسایی که اهدا کردن میشه...انگار یه بچه از پرورشگاه آورده باشن...با این تفاوت که ...[/QUOTE یکی از اشناهای ما هم حدود خیلی سال قبل ی بچه رو از همون دو سه روزه بودنش میارن خودشون بزرگش میکنن حالا ک دختره بزرگ شده و پا تو اجتماع گذاشته همش از اینا می‌پرسه چرا من شبیه شما نیستم فک کنم کسی هم بهش گفته اینا پدر مادر واقعیت نیستن میگه غذا نمیخوره می‌ره تو اتاقش همش میگه بهم بگین مامان بابای خودم کیا هستن

اگر کسی پیدا بشه میشه داد عزیزم اما باید شهر خودتون باشه خدا خیرتون بده ک اهدا میکنید و خانواده ای ...

ممنون گلم انشائ الله هرچ زودتر دامنتون سبز بشه بچهای سالم و صالح و پرروزی نصیبتون بشه.

انشائ الله قسمت همه منتظرا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اون ک بچه نیست یه تخمکهجنین ترکیب اسپرم و تخمکه آره آدم تا حدودی حس مالکیت داره ولی خیالت راحته یکی ...

نه حس  مالکیتی  نداشتم 

جنینهای اضافی  رو معدوم میکنن..اونوقت حس  قاتل  میداشتم؟؟؟؟

خیالم هم راحت بود چون اون خانمی  که بچه رو میگرفت فامیل  خیلی نزدیک دکترم بود  و میدونستم ادم خوبیه و اونم دنبال کسی  میگشت که بشناستش  و مثلا بدونن مشکل ژنتیکی  چیزی ندارن

دکترم از ۳  سال قبل منو شوهرمو میشناخت..همه چیمونو میدونست به جنین اعتماد داشت و ورش داشت

نمیدونم از  سه تا چند تاش  گر فت یا اصلا گرفت یا نه

نپرسیدم هیچ وقت

نخاستم بدونم

نخاستم حس  مادرانه پیدا کنم

ترجیح دادم فکر کنم معدوم شدن دیگه

همون عمل و قراره اردیبهش انجام بدیم .اسمش میکروتسه ولی ممکنه اصلا اسپرم پیدا نشه

خدا بهتون کمک کنه انشالله ک اسپرم از همسرت میگیرن ب حق همین شب عزیز

چرا ۶ تا فریز کردین؟

۸تاجنین داشتم دوتاشو ب خودم انتقال دادن ک یدونش گرفت و مثبت شد و الان بچم سه ماهه بغلم ۶تاش مونده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون