2777
2789
عنوان

اگه با جنین اهدایی یچه دار شدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2034 بازدید | 124 پست
شما ک اصفهانی هستین یه نوبت بگیر ازدکترنقشینه ببین نظرشون چیه شاید خودت تونستی بچه داربشی من ای وی ا ...

عزیزم من مشکل اصلیم شوهرمه که آزواسپرم هست . دکتر نقشینه کاری از دستش برنمیاد. رفتیم پیش بهترین دکتر اورولوژ مردان ولی خب اونم که خدا نیست فقط میتونه با میکروتسه بیضه رو بگرده ببینه اسپرم هست یا نه

یه سوال شما که جنین اهدا کردین . شرایطی داشت براتون ؟ مثلا از نظر بیماری های ژنتیکی بررسی شده بودین؟

بله بررسی  شده بودیم

یه سری  ازمایش  و تستهای  خاص از من و شوهرم گرفته شده بود

سلامتی جنین ها هم که قبل کاشت تایید میشه از  هر نظر

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه حس مالکیتی نداشتم جنینهای اضافی رو معدوم میکنن..اونوقت حس قاتل میداشتم؟؟؟؟خیالم هم راحت بود ...

وای خدا من قراره آی وی اف کنم ن میتونم معدوم کنم ن میتونم اهدا کنم پس چکار کنم؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیزم من مشکل اصلیم شوهرمه که آزواسپرم هست . دکتر نقشینه کاری از دستش برنمیاد. رفتیم پیش بهترین دکتر ...

کیسه بیضه رو هم گشته بودن و ۴ تا جنین درست کرده بودن با اسپرمایی که پیدا شد

از  ۴  تا  همش  کاشت شده بود براش  و یکیش  گرفته بود و اونم توی  ۶ ماهگی رشد مغزش متوقف شده بود و مجبور به زایمان زودرس شده بود و بچه زنده نمونده بود

اگر هم میموند ناقص میشد

مغزش  کوچیک بود‌‌بالاخره اسپرمای  سالمی  نیس

۸تاجنین داشتم دوتاشو ب خودم انتقال دادن ک یدونش گرفت و مثبت شد و الان بچم سه ماهه بغلم ۶تاش مونده

خدا برات بچتو نگه داره عزیزم

هزینه آی وی اف چقدر شد؟تعیین جنسیت هم کردین؟

خو مال همه اضافه میاد ؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

عزیزم من مشکل اصلیم شوهرمه که آزواسپرم هست . دکتر نقشینه کاری از دستش برنمیاد. رفتیم پیش بهترین دکتر ...

ببین شوهردوست منم مشکل داشت ولی دوستم سالم بود چندتاسقط داشت بخاطر اسپرم ضعیف چندسالم بودک دیگه بچه دارنمیشد بعداومدپیش دکترنقشینه ایشون شوهرشو فرستادن پیش دکترصالحی یه سالی دارومصرف کرد به محض اینکه یکم اوکی شد دوباره فرستادش پیش دکترنقشینه دوستم میگفت بهم دارو داد وهمون ماه باردارشد ناامیدم نشو منم یروزی مثل شما دنبال ای وی اف بودم الهی بحق این شب عزیز طبیعی بارداربشی 

۸تاجنین داشتم دوتاشو ب خودم انتقال دادن ک یدونش گرفت و مثبت شد و الان بچم سه ماهه بغلم ۶تاش مونده

چجوری میرن جنین فریز میکنن؟

اصلا چرا باید این کارو کرد مگه ادم اولش فکر نمیکنه که طبیعی باردار میشه؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻
خدا برات بچتو نگه داره عزیزمهزینه آی وی اف چقدر شد؟تعیین جنسیت هم کردین؟خو مال همه اضافه میاد ؟

فداتشم.

پارسال صفرتاصدبابیمه تامین اجتماعی۲۵میلیون

ن چون دولتی بود نمیشد تعیین جنسیت کنی.

ن مونده ب اینکه تخمک و اسپرم سالم چندتا بهت جنین بده.

مونده ب اینکه توباراول انتقال مثبت بشه یان 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون