2777
2789

یا کسی که هم میخاد نزدیکت باشه ولی از درون حسود و ازتون بدش بیاد و خودشو دوستتون بدونه.

در قبال این آدما چیکار کردین ک بهتون آسیب نرسونه؟ 

از تجربتون بگین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره دختر خالم 

کمتر میبینمش ، دوری و دوستی 

ی بار چند روز پیش از سر حسودی ب لباسم گیر داد ، محترمانه نشوندمش سر جاش 😃 دیگ فک نکنم ازینکارا بکنه

زیست شناسی میخونه من پیرا، بعد میگ کادر درمانم ، منم هیچی نمیگم میگم بزار فک کنه هس دلشو نشکونم خخخ

یا قد من بلند تره هی خودشو بعضی وقتا سیخ میکنه تا بلند بنظر بیاد دوس دارم بهش بگم باو خودتو اذیت نکن 

ادم بایدی مقدار خودشو قبول داشته باشه عزت نفس داشته باشه مثلا اون خوش سر و زبون تر از منه ولی من اصلا حسودیشو نمیکنم ازین ویژگیش حتی ی مقدار بدم میاد ،

و میگن از حسود تعریف کنی خوشش میاد حسودیش کم میشه

در موقعیت های مختلف متفاوته کارام نسبت ب اون موقعیت

اره دختر خالم کمتر میبینمش ، دوری و دوستی ی بار چند روز پیش از سر حسودی ب لباسم گیر داد ، محترمانه ن ...

🫠🫠ای کاش این حسودی نبود اصلا باز خوبه دختر خالی زیاد نمیبینیش

اره خیلی صفت زشتیه

من چند تا از همکلاسی‌های قدیمم اینجورین بعد اصرار دارن به ادامه دوستی من با خودم میگم اسم این دوستی نیس که وقتی دوس دارین من همش زمین بخورم بدیمو میخاین 

من چند تا از همکلاسی‌های قدیمم اینجورین بعد اصرار دارن به ادامه دوستی من با خودم میگم اسم این دوستی ...

ادامه نده ، بعضی دخترا حسودن اذیت میشه ادم

بعضیاشون از روی حسادت هی تحقیرت میکنن مسخره میکنن صفات خوبتو کوچیک میکنن و ...