2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالین💝شام چی خوردین⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 62 پست

راستش حال روحیم وحشتناکه 

امروز هم والا فقط اومدم برای خودم کباب مرغ درست کنم 

اونم هم سوخت هم وقتی خواستم بخورم حالت تهوع و دل ضعفه گرفتم ، دیگه خلاصه که مرغ سوخته خوردم با حال بد برای اینکه بشوره ببره بعدش ماست و خیار خوردم 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

جلو تلویزیون متتظرم بچه‌هام بخوابن جوشن کبیر بخونم..شامم الویه بود

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

بیشتر ببینید
امروز رفته بودم سوم یکی فامیلاموم که خیلی رفت وامد داشتیمالانم سرم دارع میترکه

خدا رحمتش کنه 

غم اخرتون باشه

به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » خدایا شکرت💚

کنکور دارم

انشالله بهترین نتیجه رو بگیری

به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » خدایا شکرت💚

خدانکنه عزیزدلم🥺💛نمیدونم این روزا چ مرگمه:)بوس بهت😘🥰

خوب شی مهربونم 🥲❤️💝

درددل خواستی بکنی من هستما

مرغ و برنج خوردم افطار حالمم شکر خدا خوبم بهترم میشم

نوش جون 

انشالله 😍

خسته ی خوابم نوزادم بغلم و نون پنیر خوردم.

خدا نگهش داره 

نوش جون