eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 عنوان حریم سلطان دیدم چقدر مزخرف بود 150 بازدید | 24 پست حالم بهم خورد از سطح تفکرشون از عقایدشون وقتمو تلف کردم و نتم رو حروم ،اخه مگه میشه دلم میخواست یه سیلی بخوابونم تو گوش کارگردانش رسماً زنان رو تحقیر کرد زن مگه کنیزه یا ابزار که هر غلطی خواستن کردن بعد ریتینگ بالاییم داره یعنی واقعا که وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت 1404/01/03 | 22:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 4696 چندین سال پیشش نگاه کردم کلا سر ته نداشت فیلمش مزخرف بود 💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜
eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 شکر خدا ندیدم من بیست تا قسمت دیدم حالم بهم خورد بی محتوا و تحقیر امیز وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 23939 سریالهای ترکی همینن منم خوشم نمیاد.فقط خانمایی که رمانای عاشقونه آبکی رو دوست دارن از این فیلم و سریالها خوششون میاد 💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.
خانم_دووینتر عضویت: 1403/11/14 تعداد پست: 1658 زمان قدیم بوده خب کتابش کاملا فرق داره با سریالی که ساختن ب مردها هم خیلی ظلم میکردن اخته برای حرمسراها هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم...بی تو بر دل عشقی هرگز نمی بندم🖤🥀
eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 چندین سال پیشش نگاه کردم کلا سر ته نداشت فیلمش مزخرف بود زن باید فقط حامله بشه فقطم پسر دنیا بیاره ،بعدم پادشهشون به پشه ماده هم رحم نمیکنه حتی اینقدر هول وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت
alma2aaa عضویت: 1401/08/11 تعداد پست: 4696 زن باید فقط حامله بشه فقطم پسر دنیا بیاره ،بعدم پادشهشون به پشه ماده هم رحم نمیکنه حتی اینقدر هول بعدش برای ولیعهدی بچه های همو میکشند 💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜
eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 زمان قدیم بوده خب کتابش کاملا فرق داره با سریالی که ساختن ب مردها هم خیلی ظلم میکردن اخته برای حرمسر ... من بیست تا قسمت دیدم فقط درباره نوه پسر بود و زن و اینجور چیزا اصلا یه کلام نشد یه حرف درست و درمون بزنن زن ها هم بدتر همه دشمن هم بودند سر سلطان دعوا وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت
eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 خیلی بده سریال کره ای ببین 😍 کره ای خیلی دیدم اوناییم که دیدم حتی بدترینشون باز از حریم سلطان جلو تره یه سر و تهی داره محتوا و هدفی داره وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت
meliiiina عضویت: 1400/03/20 تعداد پست: 4394 من بیست تا قسمت دیدم حالم بهم خورد بی محتوا و تحقیر امیز منظورت همون سریال ترکه؟ خرم سلطان ؟
eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 منظورت همون سریال ترکه؟ خرم سلطان ؟ اره وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت
کاربرگل عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 249 خداروشکر ما ن تبثلوزیون میبینیم ن ماهوارهمن فقط برنامه محفل میبینم اگرم فیلم خواستیمیکی دانلود میکنیم میزاریماینجوری حداقل مغزمون سالم میمونه
eadele مدیر استارتر عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 1262 خداروشکر ما ن تبثلوزیون میبینیم ن ماهوارهمن فقط برنامه محفل میبینم اگرم فیلم خواستیمیکی دانلود میکن ... برنامه ها چرت صدا و سیما رو که نمی بینم از تو گوشی دانلود میکنم اینم ریتینگ بالایی داشت گول بازیدیشو خوردم وگرنه سریال سر تر داریم از این وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت