2777
2789
عنوان

حریم سلطان دیدم چقدر مزخرف بود

150 بازدید | 24 پست

حالم بهم خورد از سطح تفکرشون از عقایدشون وقتمو تلف کردم و نتم رو حروم ،اخه مگه میشه دلم میخواست یه سیلی بخوابونم تو گوش کارگردانش رسماً زنان رو تحقیر کرد زن مگه کنیزه یا ابزار که هر غلطی خواستن کردن بعد ریتینگ بالاییم داره یعنی واقعا که

وسیع باش،وتنها،وسربه زیر،سخت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سریال‌های ترکی همینن منم خوشم نمیاد.

فقط خانمایی که رمانای عاشقونه آبکی رو دوست دارن از این فیلم و سریال‌ها خوششون میاد

💫 Que sera, sera 💫... هر سختی که توی زندگیت داری فقط ادامه بده، شب شاید تاریک و سرد باشه اما همیشه یه امیدی هست.

چندین سال پیشش نگاه کردم کلا سر ته نداشت فیلمش مزخرف بود

زن باید فقط حامله بشه فقطم پسر دنیا بیاره ،بعدم پادشهشون به پشه ماده هم رحم نمیکنه حتی اینقدر هول

زن باید فقط حامله بشه فقطم پسر دنیا بیاره ،بعدم پادشهشون به پشه ماده هم رحم نمیکنه حتی اینقدر هول

بعدش برای ولیعهدی بچه های همو می‌کشند 

💜 جهت حل شدن مشکلم و قبولی خواهرم در کنکور به دعاتون نیاز دارم💜

زمان قدیم بوده خب کتابش کاملا فرق داره با سریالی که ساختن ب مردها هم خیلی ظلم میکردن اخته برای حرمسر ...

من بیست تا قسمت دیدم فقط درباره نوه پسر بود و زن و اینجور چیزا اصلا یه کلام نشد یه حرف درست و درمون بزنن زن ها هم بدتر همه دشمن هم بودند سر سلطان دعوا 

خیلی بده سریال کره ای ببین 😍

کره ای خیلی دیدم اوناییم که دیدم حتی بدترینشون باز از حریم سلطان جلو تره یه سر و تهی داره محتوا و هدفی داره 

خداروشکر ما ن تبثلوزیون می‌بینیم ن ماهوارهمن فقط برنامه محفل میبینم اگرم فیلم خواستیمیکی دانلود میکن ...

برنامه ها چرت صدا و سیما رو که نمی بینم از تو گوشی دانلود میکنم اینم ریتینگ بالایی داشت گول بازیدیشو خوردم وگرنه سریال سر تر داریم از این