2777
2789
عنوان

جواب کوبنده به دوست دختر نامردم

691 بازدید | 37 پست

گذاشته استوری من براش پلو خورش بودم ولی اون نون خالی دوست داشت 

استوری چی بزارم ضایع بشه یه جمله شبیه این بگید بشورم بزارمش کنار 😁

بماند که قرارع نامزدیم بهم بزنم جهت اذیت کردنه😁😂

هستم ولی خسته ام😞❤️‍🩹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چه 🐴هستی که خودتو انداختی تو رقابت و جواب دادن به دختره

ﻋﺮﺏ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻣﺮﺍ ﺩﺷﻤﻦ ﺍﺳت کج ﺍﻧﺪﯾﺶ ﻭ ﺑﺪ ﺧﻮﯼ ﻭ ﺍﻫﺮﯾﻤﻦ ﺍستﭼﻮ ﺑﺨﺖ ﻋﺮﺏ ﺑﺮ ﻋﺠﻢ ﭼﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖﻫﻤﻪ ﺭﻭﺯ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﮔﺸﺖ. ((کلام فردوسی)) 🪴ورزش کنید🏋🏻‍♀️

چیشد؟؟؟

اکس مگ نباید باشه؟؟؟؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بیشتر ببینید

چه شیر تو شیری 

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی برای همه چی خودت درست کن 🌱🤍   درخواست دوستی نداریم آقا🙃                                          امروز ازهم گسستم. اگر بال و پرشکستم و به پرتگاه غم رسیده‌ گام های من،چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتمو،

بیشتر ببینید