2777
2789
😶خدایی چطور چادرو تحمل میکنید

من پوشش آزاد داشتم 

پوشش چادر داشتم 

الان هم که کوتاه بلند همه مدل میپوشم روسری هم دارم 

تو همه حالت یکی پیدا شده که به پوشش من گیر بده 

درسته یکی ممکنه پوشش دیگری رو درک نکنه و بگه وای این چطور اینطوریه 

اما در کل خوب نیست تو پوشش همدیگه دخالت کنم 

حالا چه اونی که اعتقاد به حجاب داره چه اونی که نداره به نظر من هیچکدوم حق دخالت ندارن 

ای کاش این تو کشور ما جا میفتاد مثل اکثر کشور ها 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

دقیقااا نمیدونم چرا نسبت به با حجاب ها انقدر گارد میگیرن !!

اره دقیقا والابخدا ماهم ازشماییم ماهم سختی داریم گرونی داریم هراتفاقی تواین مملکت بیفته ماهم مثل اون خانم کم حجاب وبی حجابیم فقط اینه که ما معتقدیم به دین_میدونی یک اشکالی هم هست که بی کفایتی بقیه روهم پای دین میزاریم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساده و لبنانی

چون بچه بغلم می‌کنم کیف هم دارم با لبنانی راحت ترم

ولی ایرانی ساده رو بیشتر دوست دارم

مهمونی ها چادر ایرانی میپوشم 

یک مادر فرزند پذیر🤱من یک آدم معمولی هستم. یک همسر و یک مادر از یک خانواده معمولی، با یک فرزند معمولی که شما مردم اطرافم به او فرزند خوانده می‌گویید. مادری که هرکاری کرد تا فرزندی داشته باشد اما در مسیر ای وی اف جا زد و ادامه نداد و تصمیم گرفت که مادرانه هایش برای فرزندی باشد که مانند خود او در این دنیا چیزی کم دارد. مادری برای کودکی که جای خالی فرزند نداشته اش را برایش پر کند. دوستت دارم همه چیز من. بمان برایم❤️
بیشتر ببینید
دقیقااا نمیدونم چرا نسبت به با حجاب ها انقدر گارد میگیرن !!

تا حدی مردم حق دارن 

من هیچ تعصبی رو هیچ پوششی ندارم و به نظر من دخالت تو ظاهر بقیه احمقانه هست اما مردم مدت هاست دارن دخالت یک عده ای رو تحمل میکنن ، نتیجش هم این شد که الان حالشون از هرچی محجبه هست بهم میخوره ، این خوب نیست ها ولی خب یه عده باعثش شدن حالا دیگه خیلی سخته واقعاً منی که الان روسری دارم حتی بعضی موقع ها برخورد های تندی رو شاهدم چون خشم دارن 

اره دقیقا والابخدا ماهم ازشماییم ماهم سختی داریم گرونی داریم هراتفاقی تواین مملکت بیفته ماهم مثل اون ...

دقیقا 

ما همه ما هم وطن هستین نباید این کارو کنیم چه باحجاب چه کم حجاب همه باید به سلیقه هم احترام بزاریم باهم خوب باشیم حس خوب بدیم بهم هیچی ازمون کم نشه فقط کارما شو میبینیم یه روز:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍

تا حدی مردم حق دارن من هیچ تعصبی رو هیچ پوششی ندارم و به نظر من دخالت تو ظاهر بقیه احمقانه هست اما م ...

خب چه ربطی به محجه ها داره خواهر من !؟

گر تو با بد  بد کنی پس فرق چیست؟؟

اونا دارن به کم حجاب گیر میدن کم حجاب هم دارن عقده هاشون سر محجبه ها خالی میکنن!

تا حدی مردم حق دارن من هیچ تعصبی رو هیچ پوششی ندارم و به نظر من دخالت تو ظاهر بقیه احمقانه هست اما م ...

و راجب برخورد مادر من عبا میپوشه میره بیرون چندین بار این دختر های کم سن سال مسخره اش کردن یکبار هم چیزی نگفت بهشون :)

چرا تو تاپیک دعوا راه میندازید من خودم بی حجابم بدون روسری میرم بیرون تابستون ها هم با تیشرت و شلوار قد نود در میام بیرون هیچوقت هم شال و روسری سر نکردم این رو گفتم که نگید تو خودت محجبه ای ولی واقعا این تاپیک جای دعوا نبود درباره مدل چادر بود دیگه به کسی که توهین نشده بود 

چرا هر موقع صحبت از زن‌های موفق میشه فقط زنان شاغل یا تحصیل‌کرده رو مثال میزنن؟ چرا هیچکس از زنان خانه‌دار که کل خانواده رو مدیریت میکنن حرفی نمیزنه؟

کی گفته من با ساپورت میرم بیرون تو زمستون مگه هرکی چادر نمیپوشه لخته؟

مگه من جایی از جمله ام نوشتم شما ساپورت می پوشی ؟ یا لخت میگردی ؟؟؟  

از اون گذشته خود اشخاص چادری گلایه ای از گرمای تابستون زیر چادر ندارن شما چرا باید کاسه داغ تر از اش بشی چادر این همه زیبایی داره شما فقط همین رو دیدی ؟  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خب چه ربطی به محجه ها داره خواهر من !؟گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست؟؟اونا دارن به کم حجاب گیر میدن ...

چون سال ها محجبه های کسایی با ظاهر دین بهشون گیر دادن 

من خودم مدتی چادری بودم دیگه ، بعضی ها نفس کشیدن رو هم برای آدم حرام میکردن والا ، تو چادری ای چرا با فلانی عکس انداختی تو چادری ای چرا فلان کار رو کردی چرا به فلان حرفه علاقه داری تو چادری ای چرا مثل ما فکر نمیکنی ، منم دیدم عقایدم زمین تا آسمون با این جماعت فرق داره تصمیم گرفتم چادری نباشم 

حالا فرض کن اینا فشار های افراد محجبه بود 

تنفر غیر محجبه ها رو هم تحمل میکردم حتی فامیل خودم آزارم میدادن 

چرا تو تاپیک دعوا راه میندازید من خودم بی حجابم بدون روسری میرم بیرون تابستون ها هم با تیشرت و شلوار ...

شما شعورش رو داری عزیزم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
و راجب برخورد مادر من عبا میپوشه میره بیرون چندین بار این دختر های کم سن سال مسخره اش کردن یکبار هم ...

میگم که رفتار درستی نیست 

کلاً هیچکس حق دخالت تو ظاهر دیگری رو نداره اما این نتیجه سال ها فشاری هست که رو این افراد بوده 

من یه زمانی شال رو بزور سر میکردم 

مثلاً اون موقع شاید کلاس پنجم بودم چون یکم درشت بودم سنم هم بیشتر میزد 

خانوم گشت ارشاد چنان بد به من و دختر خالم توپید که کل شب تو دستشویی بودم از ترس تکرر ادرار گرفته بودم 

این همه ما تحمل کردیم الان شما تحمل کن

والا من تا به حال هم شعورش رو داشتم هم به خودم اجازه ندادم توی پوشش کسی دخالت کنم