2777
2789
عنوان

شاغلم همه مخارجم با خودمه شما بودید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 2596 بازدید | 128 پست

بهش هیچ پولی نده بگو پولم برا خودمه خودم کار کردم تو وظیفته بهم پول بدی

هیچوقت بیخیال رویایی که تمام عمر دنبالش بودی نشو ...                                                                                                               لطفا درخواست ندید😑🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خریدای خونه رو انجام نده بگو خودش بخره حداقل

یا هر چند وقت یه بار بهش لیست بده که فلان چیز و میخوام بخر بیار

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اشتباه خیلی بزرگی میکنی منم شاغلم از شوهرم هر ماه پول میگیرم برای خرجام پرتوقعش میکنی اینجوری

من همش بهش میگم من چرا مفتی باید با تو زندگی کنم همه مخارجم با خودمه تازه بداخلاقی هوایی هم داره اینو نپوش اونجا نرو این کار نکن

حس میکنم الان اکثرا همینن وضعیت اقتصادی واقعا سخته نه که نخوان اصلا نمیتونن پول بدن . منم مثل شمام . شوهرم با حقوقش کرایه خونه رو میده و اقساط چیزی هم بمونه برای خوراک خونه صرف میشه دیگه پولی برای لباس و لوازم ارایش من نمی مونه من از حقوق خودم میگیرم مگر حالا مراسمی پیش بیاد یه لباس مجلسی چیزی که گرونتره نصفشو من بدم نصفشو شوهرم کمک کنه که لباس بهتر بگیرم وگرنه نمیرسه منم گاهی ناراحت میشما ولی میبینم حق داره واقعا نمیرسه