2777
2789

من واقعا عذاب وجدان دارم که چرا دارم مقایسه میکنم و میدونم اشتباه هستش ولی منم مثل خواهر خودتون راهنمایی کنین که کدومش بهتره من الان ۱ سال هست با کسیم و رابطمون هم خیلی خوبه و در حد نامزدی هستیم دیگه چون همه اطلاع دارن خانواده ها و همه خرج هارم خودش میده دوست پسرم یه ماشین اریزو داره با یه خونه متوسط که اجازه داده و باباش هم ارث داره که باید تقسیم بکنه و الا ۲ ماهی هست رفته تو شرکت نفت پیش برادرش و خیلی خش اخلاقه و چشماشم سبزه و بورم هست قدشم بلنده و ۲۴ سالشه و خیلی دوسش دارم بخدا همه جوره هوامو داشته 

و الان یه نفر دیگه پا پیش گذاشته و چشم ابروش مشکیه قدشم بلنده حدودا و یه ماشین سانتافه داره با خرج خواهرشو میده با مادرش چون پدرش فوت شده و خونه هم نمیدونم داره یا نه و سال ۶ جراحی هست یعنی ۱ سال دیگه تموم میشه و مطب میزنه و الان هم مشاور کنکور هست و خیلی پسر خوبی و با خانواده ای هست و قصدشم جدیه 

نمیدونم چیکار کنم دل و عقلم میگن وقتی همه چی داری و دوست پسرتم قصدش جدیه انقدر دوستت داره و دوستش داری خراب نکن ولی اطرافیان همش میگن دکتره و جراهه بهتره 

منم مثل دختر خودتون بدونین و راهنماییم کنین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هیچکس جراحی 7 ساله نمیگذرونه عزیزم لااقل یه سرچی بکنید داستان میخواید بگید

داستان چی من صفحه چت رو میزارم 🫥🫥🫥

نیومدم داستان بنویسم مرگ مادرم همشو راست گفتم

هرکدوم چند سالشونه؟ تو چند سالته؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
خودت کدومشو دوس داری و ازش خوشت میاد؟من باشم شرکت نفتی رو انتخاب می‌کنم

معلومه دوست پسرم 🥲🥲 بخدا خیلی دوستش دارم 

ولی دیگران روم فشار میارن میگن اولاش هست و بعدا پشیمون میشی

خب عزیزم شما با دوست پسرت    مدتیه هستی اخلاقش دستت اومده و کلی خرجت کرده  میگی  پس دست ک دلبازه و دوسش داری       خلاق همو میدونید پس اون  یکی نمیدونی کیه  اخلاقش چطوره و        ایا خسیسه  یا نه  شرکترنفت درامدش خوبه     پس       اولی بهتره

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم