2777
2789
عنوان

دنیای بعضی از زن‌ها چقدر غیرمنطقی و بچگانه است

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 40 پست
نصیحتی از مرد باردار در نینی سایت کم مونده شما بهمون بگید چیکارکنیم چیکارنکنیم چه پرو شدن مردا

🤣🤣🤣🤣وایییی

والا انگار مردا باردارن که میان اینجا ، اینجا مال زنا مردا واقعا پرون میان تو نی نی سایت که از همه چی زنا سر دربیارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاملا درک میکنم چی میگی اخه منم از زندگی و ازدواج ناامید میشم وقتی میبینم یه اقا عضو سایت بارداری شده و مثل خاله زنکا تاپیک میزنه ...واقعا اقایونی که چنین دغدغه هایی دارن مشخصه توو بازه ی سنی 8 تا 13 سالگی گیر کردن

توهم دغدغه ات اینه زن ها توی سایت نینی سایت چی میگن

ربطش به شما چیه؟ چی کار به زنا داری یه سایتم برامون نمیزارن 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بیشتر ببینید

مطالعه ندارن .سطح سواد پایینه واسه کوچکترین چیزا تا پیک زده میشه

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
نصیحتی از مرد باردار در نینی سایت کم مونده شما بهمون بگید چیکارکنیم چیکارنکنیم چه پرو شدن مردا

هورموناش ب هم ریخته چند وقت دیگه بزائه درس میشه😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بعد اونوقت دنیای مردا :

فلانی رو چاقو زدم چطور دیه جور کنم

به فلانی تجاوز کردم الان شکایت کرده چیکار کنم

فلانی رو کشتم چطور از قصاص در برم 

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره

ببخشید اینجا مجازیه و اینکه این مکان و پلتفرم چه نی نی سایت و بقیه اپلیکیشن ها برای این هستن که سوالات و مشکلاتی که تجربه ای نداریم و کسی رو نداریم که ازشون بپرسیم رو اینجا مطرح کنیم ، ولی از یه طرف دیگه اینجا مجازیه و با دنیای واقعی فرق داره شما هم اینجا رو زیادی جدی گرفتی و فکر میکنی به دنیای بیرون شبیهه والا نود درصد دغدغه های اینجا اصلا تو مخیله ما ها نمیگنجه ولی چون دغدغه یکی دیگست دلیل نمیشه که مسخره کنم و کمکش نکنم 

حالا مسائل شما مردا هم زیاد جالب نیست اگر پول درآوردن و تامین زندگی رو در نظر نگیریم و به بقیه چیزا نگاه کنیم 

لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا به اون چیزی که هدفم هست برسم 🌹🌹                       خواهرانم اول بخونید چی نوشتیم بعد جواب بدید نه اینکه حمله کنید 😑